Onsdag

Vart en sådär dag.. lite upp och ner hela tiden faktiskt! Hittat massa nya brister med mig själv också. Speglarna borde inte finnas, man ska inte ens kolla.. En gång räcker, sen ska man hålla sig borta!
Aja, kort dag i skolan, och en skön sovmorgon på det! Sen kom jag hem efter någon timme.. Skönt det iallafall! Är helt utmattad. Skoltrött som aldrig förr och allmänt knasig. Annars är det väl ganska bra.. en månad med världens underbaraste jesper om tjugo minuter också! 1 december. Helt underbart. Vart bästa månaden i hela mitt liv, utan tvekan. Den pojken har förändrat heeela mitt liv. Ska gå och lägga mig nu, och det gör jag med ett stort leende på läpparna. Kan egentligen inte vara mer lyckligt lottad än såhär.. fuck dem andra småproblemen. Jag är fin som jag är. Jag ska se ut såhär och det är så jag kommer se ut tills jag dör. ENOUGH SAID. Mina brister kan ta sig i röven, jag kommer segra över dem allihop!

i've felt this emptiness before, but all the times that i've been broken, i still seem to run right back for more



Just open up your eyes as I lay you down tonight
Safe on the other side, no more tears to cry

For the first time you can open your eyes
And see the world without your sorrow
Where no one knows the pain you left behind
And all the peace you could never find
Is waiting there to hold and keep you
Welcome to the first day of your life

just open your eyes


Söndagsmys

Sitter i mitt lilla rum och njuter av att höra stormen utanför.. Tydligen blivit klass 3 varning i vissa ställen i landet och här i Halland klass 2 varning.. Redig jävla storm! Men sånt tycker jag egentligen bara är mysigt. Stanna inne, mysa ner sig framför någon film, ha brasan tänd, iihk! Kan ju nästan inte bli mysigare än så! Nu lider helgen mot sitt slut också, sad but true. Var och kollade Breaking dawn igår också med jesper och min syster! Sjukt bra film, som det fina twilight-fan som jag är. haha! Längtar som tusan till nästa del. Åt helvete med att dela in filmer i två delar.. haha! Fittifan. Hoppas ni mår bra osv! Jag mår great.


come away with me, it's gonna be alright, just breathe





Ja, vad för nytt händer i mitt liv?.. Inte ett skit. Sitter för tillfället här och lyssnar på musik och är allmänt negativ.. Trött på mig själv. Fan i helvete, vad trött jag är. Förlåt, ska inte bli negativa inlägg för är inte roligt att läsa, men känner mig just nu inget annat än negativ, så what 2 do? Bloggen är typ det enda stället man kan få ur sig det effektivt och smärtfritt! För det första så är min hud det fulaste och äckligaste jag någonsin sett. Seriöst. Den är inte naturlig för fem öre.. bara helt jävla förstörd. Jag kan inte ens vara utan smink! Inte ens för den personen jag älskar mer än något annat.. För att jag känner mig så jävla äcklig. Är inte för någon annans skull, för jag skiter fullständigt i vad folk tycker (till en viss del) Men det är JAG som inte kan stå ut med mig själv. Och står inte jag ut med mig själv, kan jag inte heller låta folk kolla på mig. Bullshit, att jag är fin som jag är. Med eller utan smink.. Rena bullshiten! Man ska aldrig säga emot något man inte har nååågon aning om. Fan. Jag ska göra någon förändring på detta. Ska göra någon laserbehandling för att äntligen bli nöjd med mig själv.. Inte undra på att jag har dåligt självförtroende! Ser helt förstörd ut.. Kan inte leva ett normalt liv utan oroar mig hela tiden, osv. SUCK. Sen min kropp.. Ne, ska inte ens gå in på mer negativt. Hela jag bara skriker negativitet och osäkerhet! Fulhet också.. är så himla trött. Och folk som säger emot, trött på dem också.. Ska slänga dem i väggen, för dem vet inte hur det är. Lätt för dem "perfekta" med perfekt hy och fin kropp, att säga att jag är fin som jag är och att jag kan vara utan smink! Hade dem haft samma problem som jag, hade dem förstått. DÅ hade dem kunnat säga något. Men dem vet inte ett PISS. Blir så sur på allting. Äsch, ska fortsätta lyssna på musik och ta det lugnt bara. Försöka tänka bort allting för någon minut. Imorgon är det ju fredag iallafall, kanske gör mig på bättre humör.. Älskling kommer igen, och vi ska bara mysa och njuta av varje sekund tillsammans. Med en sminkad, onaturlig, äcklig Malin.. Stackars Jesper.. UschUschUSCH.


Grunden till svartsjuka är rädslan att förlora den man tycker om

Önskelistan i år!







Britney spears parfym fantasy, en ny plattång och pengar, är väl det mest behövande just nu! haha, annars i vanliga fall så brukar jag inte vara den som bryr mig om julklappar! Och det gör jag inte heller, behöver ingenting för jag har egentligen redan allt jag behöver.. Men ska jag säga något, så är detta det jag önskar mig! Längtar så himla mycket till jullovet.. Den mysiga julen med massa släktmys och gosigos, nyår, ledighet.. Alltid så himla mysigt! Och imorgon är det bara en månad kvar till julafton..
Sjukt vad fort det går!!

Nighty night!

Frölunda matchen var verkligen skit lyckad! Var så nervpirrande i slutet att det inte var sant.. haha! Hade gåshud flera gånger av nervositet. Men tillslut vann dem iallafall, på övertid och straffar dock.. Men fortfarande vinst! Haft en skit bra kväll, och dag! Haft studiedag och sovit ut som bara den, så nu kan jag förhoppningsvis komma utvilad till skolan imorgon. Börjar ju halv elva också, och slutar vid två.. Skön vecka, minst sagt. Ska nog tänka på refrängen nu, huhu. Inte ett dugg trött nu dock, men vill inte vända på dygnet, så vad gör man inte! Sov så himlaaa gott!





Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas, alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le
all min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig, du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer, och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära, när som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära, är att framtiden är vår

Jag vet verkligen vem jag är när jag är med dig. Du är allt jag någonsin önskat mig, och allt jag behöver för att klara av dagen. Utan dig vet jag inte hur livet skulle se ut.. Du har verkligen gjort mitt mörker till ljus! Har drömt om någon som dig hela mitt liv, och nu äntligen, så har jag dig.
Det absolut vackraste jag vet är när du ler mot mig.. Du anar verkligen inte vilken lycka du för med dig!
Jag älskar dig, så enormt mycket. Du, underbara Jesper, är det bästa som hänt mig. Någonsin.

2011-11-22

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Jag hade slutat prata
Jag var så van att stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

Jag är lycklig med dig

Myser



Mår helt underbart! Ledig imorgon, och just nu njuter jag bara av varje sekund jag har här i livet..
Mysig musik, mysig säng, och ledighet. Ska kolla på Frölunda imorgon kväll också med min underbara Amanda! Kommer bli grymt! Ska väl fortsätta med mitt, och sedan sova faktiskt. Känner mig ganska trött efter kvällen och av att ligga här och bara mysa med några av världens bästa låtar.. iihk.
Godnatt på er, fina läsare!


Gårdagen







Kvällen igår spenderades hemma hos Linnea i Göteborg med massa folk! Var fest eftersom hon fyllde år i torsdags.. Gav henne en ros och ett kort med lite fina rim i, haha! Och en kondom på det! Satt 1-2 timmar för att komma på något bra.. Sen blev det som det blev! Ganska nöjd i vilket fall, haha. Kvällen i sig var ganska seg, men hade väl ganska roligt ändå! Jesper kom ju sen och så fick jag träffat några jag inte sett på länge, och självaste Eric Saade! haha. En kille där som var så sjukt lik honom att det var.. ja, sjukt helt enkelt! Bra kväll även trots att det var segt! Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda inför Måndag igen.. Går så fort! Men snart jullov.. Gash, längtar!


it was dark and i was over, until you kissed my lips and saved me

Äntligen fredag imorgon igen! Är så HIMLA taggad inför helgen! Imorgon får jag träffa min älskling och bara ha en helmysig hemmakväll med den personen jag älskar mer än något annat här på jorden, och dagen efter det så är det fest med mina underbaraste kompisar som gäller, helt underbart! Idag har jag vart ledig hela dagen också, och imorgon börjar jag sent eftersom första lektionen är inställd, så har vart en helt perfekt vecka! Inte allt för slapp och inte alls för jobbig eller seg! Det går bra nuuu


i never claimed to be perfect, just very very good


gammal go låt med goa timbuktuuuuu!



Sitter här och njuter av att jag är ledig imorgon, och dunkar musik som vanligt! Bara älskar livet just nu! Finns verkligen ingenting som fattas. Förutom lite mer pengar och lite värme då.. haha, men det kan vi skjuta åt sidan så länge! Men seriöst.. jag har världens bästa, underbaraste och finaste pojkvän, världens bästa kompisar, en as bra utbildning på en as bra skola, en underbar familj, ett mysigt hus att leva i, musiken, jag har i stortsett ALLT.. Jag är lyckligaste människan på planeten, haha, sjukt! Inte vart såhär lycklig och nöjd med mitt liv på åratal! Allt är perfekt. Borde firas! haha.. Ska ju iväg på fest på lördag så får fira det samtidigt som jag firar min fina Linnea som fyller 19 IMORGON! Stor flicka nu.. haha! Grattis till henne och ett stort hurra för mig, för att jag är så himla bra! wuhwuhWUH

 


16/11

Eftersom jag inte har så mycket att skriva om än typ, hur mina dagar vart och sånt, så varför inte köra med en hiss och diss? Sååå typiskt att göra när man har en liten bloggtorka, men fungerar alltid! heuheu

Diss: SMINK! Ja, faktiskt smink denna gången.. sminket, som är min allra käraste vän.. haha! Jag HATAR smink. Det borde inte få finnas. Seriöst, jag har tänkt på mitt dåliga självförtroende, och kom på att jag så dåligt självförtroende pågrund av smink. Är ju verkligen så. Hatar mig själv utan smink. (Även med smink men värre utan..) Jag har helt enkelt blivit för van vid hur jag ser ut med smink, att jag inte längre kan stå ut med hur jag ser ut utan smink. Att vara utan smink är inte normalt längre, typ. Om inte smink hade funnits, hade ju alla sett naturliga ut hela tiden och man hade inte tyckt "Åh, vad ful jag är utan smink.." Och man hade inte behövt sminka sig hela tiden för att faktiskt känna sig fin, för då hade man inte vetat att något kunde göra en finare. Sen är jag så trött på att ägna morgonen åt att fixa mig.. Jag kan heller inte visa mig utan smink, sover med smink när jag har min pojkvän över, och smink ger ju även dåligare hy, och gör så att ögonfransarna ramlar av.. Så, vad är egentligen positivt med smink? Nu tycker ju alla det är positivt eftersom man pågrund av smink kommit på alla sina brister och kan dölja dem, men egentligen? Not goodiegoodie. Men nu när det väl finns, så är det ju bra. Nu vet jag mina brister och att jag är ful, så nu är det bra med något som kan göra en en gnutta finare!! Men onödigt att dem skapade fram smink från början.. smink ger folk dåligt självförtroende! (Förlåt smink, still love ya <3)

Hiss: Att ha ett förhållande!
Man har någon som bryr sig om en, och någon att bry sig om. Hur mycket bättre kan man få det?! Förstår mig inte på folk som bara ligger runt hela tiden och som verkligen inte vill ha en person att ägna sin tid till, utan flera. Man tröttnar på att ligga runt.. Om man tycker att sex är så himla viktigt, så varför inte ligga massa med en och samma person istället än massa olika? Är fortfarande samma sak, en man och en kvinna. Sen slipper man även alla onödiga könssjukdomar och skit.. Perfect! Livet blir bättre, självkänslan blir bättre, ALLT blir bättre, med ett förhållande! Finns inget bättre än att vakna upp på morgonen med personen man älskar mer än något annat här på jorden, och bara känna alla känslor som strömmar i kroppen.. Höra "Jag älskar dig" och känna hur hjärtat bankar hårdare för att man blir så lycklig av att ha personen i sitt liv.. Är helt jävla underbart, kort sagt!

you're amazing, just the way you are

Förlåt för dålig uppdatering.. har inte vart så påhittig så inte blivit något helt enkelt! Idag slutade jag halv fem också, så var inte så längesen jag kom hem! Kom väl kvart över fem typ.. bara vart hemma ungefär 40 minuter iallafall. Så är gaaaanska sliten just nu.. Men snart kommer världens bästa pojkvän och gör allt bättre! Ser ut som helvete dock, och känner mig inte alls fräsch, men han får helt enkelt ta mig som jag är.. haha, stackare. Iallafall skit glad över att han ska komma hit, can't wait! Måste kila, men ska försöka bättra mig med uppdateringen, lovar! Pussciao

suckysucky

100 onödiga frågor,

01. Fullständigt namn: Malin Fransson
02. Ålder: 16
03. Vart bor du: Kungsbacka
04. Bor tillsammans med: Mamma, pappa och lillebror
05. Husdjur: Ja, massvis med katter och två hundar!
06. Färg på ditt hus: Gult
07. När är du född: Augusti
08. Klass: VO1A
09. Vilket år tar du studenten: 2014 
10. Något jobb: Nope, letar förfullt!
11. När gick du upp i morse: Gick upp lite hejvilt. Först vaknade jag vid fem typ, sen halv tio, och sen halv ett!
12. När ska du sova: Sen! Kvällen är ung!
13. Duschat idag: Nope
14. Kramat någon idag: Ja, min älskling!
15. Pussat någon idag: ja
16. Vad har du ätit idag: kinamat
17. Dagens klädsel: Mysbyxor, linne och kofta!
18. Dagens smink: Mascara och foundation
19. Dagens sötnos: Jesper <3 my darling
20. Dagens roligaste: Får bli min andra jesper, lillebroder!
21. Har du många vänner: jag har hellre få äkta, än många falska. Har lagom mycket!
22. Hur många har du kysst: Haha, vet inte.. ett par stycken!
23. Vem kramade du senast: Jesper
24. Vem saknar du: En massa människor!
25. Hur många har varit otrogna mot dig: Ingen
27. Har du pojk-/flickvän: yes :)
28. Vem pratade du med i telefon senast: Emelie
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Var från jesper, stod något om hans innebandy, haha!


FAVORIT:

31. Genre på filmer: Skräck!
32. Låt: har en jävla massa favoriter
33. Mat: Spagetti och köttfärsås
34. Dryck: Cola
35. Färg: Blå
36. Tv-serie: Grey´s anatomy, sex and the city, massa!
37. Stad: Göteborg
38. Land: Har inte vart i så många länder, så vet inte. Men sverige är bra!
39. Ämne i skolan: Inget speciellt..
40. Tv program: Massvis

 

SENASTE:
41. Personen du tänkte på: jesperälskling
42. Personen du pussade: jesper
43. Gången du spydde: på fyllan jag hade.. för några veckor sedan!
44. Gången du grät: ett tag sen nu!
45. Pizzan du åt: Hos min syster, förra helgen!

46. Gången du var i Göteborg: i torsdags!
47. Gången du var i Stockholm: 4 och 5e december 2009
48. Gången du duschade: igår
49. Gången du sov: Igår natt
50. Personen som såg dig gråta: Oj, vet inte!
51. Svart eller vitt: Svart
52. Hund eller katt: Båda!
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Beror på humör! Älskar båda
54. Tvspel eller datorspel: Tvspel
55. Singel eller upptagen: Båda
56. Pussas eller kramas: Älskar att kramas, men pussar är riktigt mys det också!
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Inget av dem, haha..
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Båda!
60. Har du svart hår eller blondt: Mer åt svart isåfall!
61. Har du blåa ögon eller bruna: Grönbruna
62. Choklad eller lakrits: Choklad
63. Göteborg eller Stockholm: Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Vänsterhänt
65. Coca cola eller fanta: Cola
66. Pizza eller kebab: Pizza
67. Randigt eller prickigt: Randigt
68. Älska eller älskas: Båda!
69. Leva eller dö: Leva

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: Några stycken
71. Personer du hatar: Hata är ett starkt ord, hatar väl ingen direkt, men klart man ogillar några!
72. Pojk-/flickvänner du haft: 3, fast två riktigt seriösa!
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Har inte räknat
74. Glassar du ätit på en dag: 5 typ
75. Nämn några festivaler du vart på: Pier pressure 2010, NRJ 2009, Metaltown 2011
76. Gånger du haft minnesluckor: Hänt någon gång
77. Gånger du varit hög: Två
78. Personer du saknar just nu: För många!
79. Gånger ditt hjärta brustit: En hel del, har inte räknat!

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: min älskling
81. Träffade du senast: mi familia
82. Sjöng du senast för: mig själv!
83. Hade du senast en fb-konversation med: Jamina
84. Spelade du tvspel med senast: Lillebror
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Jesper, utan tvekan! c:
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Dig.
87. Förtjänar att dö: ingen jag känner, men finns finns det väl alltid
88. Är söt: Min mami
89. Vill du sova jämte inatt: Jesper, helt klart. Kommer kännas tomt utan honom inatt!

 

VAD:
90. Gör dig glad: Min familj, min pojkvän, mina vänner och musiken!
91. Gör dig ledsen: Svek och okänsliga människor, finns väl mycket!
92. Vill du helst göra nu: Resa
93. Önskar du att du slapp göra: Gå i skolan
94. Vill du ha nu: Iskall cola med is! 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Pengar
96. Längtar du till: Sommaren
97. Tycker du om dina betyg: Dem funkar!
98. Ångrar du i ditt liv: En del.
99. Är det bästa som hänt dig: Mina vänner och min pojkvän!
100. Hur mycket är klockan: 18.48

Lördag

Sa hejdå till världens bästa pojkvän nyss, för att han ska iväg och döma innebandy.. sen kommer han ju såklart tillbaka hit ikväll, ih. Fick en stor bukett rosa/vita rosor igår när han kom.. höll på att dö av glädje! Har nog aldrig fått så mycket uppskattning av någon innan.. Har nog aldrig ens fått blommor! Vet att jag fick en tulpan av mitt ex när vi hade gjort slut och skulle träffas en sista gång typ.. Wow, en tulpan efter förhållandet, så romantiskt.. haha! Men JESPER, åh gud, vad kär jag är! Finaste pojkvännen. Lördagen blir nog ganska slapp för våran del. Bara ligga och mysa eller något! Finns väl inte direkt så mycket att göra i denna hålan, haha! Älskar onsala, inte det.. men finns väl inte allt för mycket att hitta på! Men mys går alltid hem! Vem vill inte mysa liksom?! Underbart! Ska väl börja fixa mig om ett tag och sen kanske åka till stan med mami och papi. Får se hur planerna för dagen ser ut! Uppdaterar mer imorgon eller efter helgen, puss på er alla trogna läsare där ute! (Vilket börjar bli en del, att ni orkar följa mig! Ni gör min dag!)



gammal underbar låt som jag lyssnade på väldigt mycket förr..
hittade den här på bloggen igår när jag kollade gamla inlägg, fortfarande lika bra!


ja, jag har tråkigt!

Är singel: nope!
Saknar någon just nu: massa!
Är rädd för att bli övergiven: det är väl alla! men inget jag tänker på konstant direkt.. man ska leva i nuet!
Svär ofta: händer!
Sjunger i duschen: haha, händer det också!
Skrattar åt mina egna skämt: haha, självklart. man måste kunna skratta åt sin dålighet!
Vill ha barn: yesbox, 2 st! en pojke och en flicka!
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: kanske! 
 

HAR DU:

Glasögon/linser: nope, perfekt syn här vettu!
Piercingar: yes, naveln och läppen
Syskon: yesbox
Pojk/flickvän: världens bästa
För många vänner: man kan inte ha för många vänner!
Haft sex den senaste månaden: si
Bra självförtroende: nej, nej och nej.
Varit kär: yep
Dumpat någon: yes
Somnat i skolan: det har varit väldigt nära många gånger, ja 
Varit otrogen i ett förhållande: aldrig, och skulle aldrig vara heller!
Sparat något från ett gammalt förhållande: yep
Varit på en blind date: haha, typ
Sovit en hel dag: ooohja
Somnat gråtande: many times

 
OM JUST DIG:

Namn: Malin Fransson
Född: 3 augusti - 95
Bor: Kungsbacka
Yrke/Utbildning: Aranäsgymnasiet - Vård och omsorg

KÄNSLOR:

Gråter du ofta?: ja, det händer väl! kan vara väldigt känslig! 
Skrattar du ofta?: all the time
Hur känner du dig just nu?: Sliten, glad, kär
Hur har du mått den senaste tiden?: bäst!
Har du funderat på självmord?: ja, det har jag! hade en väldigt deprimerad tid för något år sedan!
Blir du lätt förälskad?: ne, kan jag inte påstå!
Tror du på ett föralltid?: Absolut!
Är du förälskad just nu?: totalförälskad!

Har du blivit ledsen av kärleken?: yes
Har du blivit lycklig av kärleken?: verkligen!
Ska en kille vara lång eller kort?: Har väl alltid vart ganska svag för längre killar.. 
men så länge dem bara är längre än mig, så!
Ska en kille vara blond eller brunett?: spelar ingenroll! föredrar nog dock brunetter!
Får du många killar efter dig?: Haha, blir väl en del!


Ditt utseende: 

Brunett eller blondin: Brunett för hela slanten!
Ögonfärg: Grönbrun
Långt eller kort hår?: Långt
Snygg eller ful?: In my oppinion, ful
Nöjd över dig själv och ditt utseende?: ne, skulle jag väl inte kunna påstå..
Brukar folk ge dig komplimanger för hur du ser ut?: yes
Har någon sagt att du borde bli modell?: ja, det har jag hört några gånger!
Har du långa naglar?: Haha, för långa
Vad tycker du om din kropp?: ingen hit!


Sex:

När hade du sex för första gången?: när jag var 13, skulle fylla 14. i maj någon gång, och jag fyller i augusti!
Hur många har du haft sex med?: ahdu, några!
Har du bara haft sex med dina pojkvänner?: nope
Vad använder du för preventivmedel?: använder jag något så brukar jag använda kondom!
Har du någonsin vart gravid?:nope
Vem hade du senast sex med?: underbaraste jesper
Vart är det konstigaste stället du har haft sex på?: oj, vet inte.. antingen slottskogen eller tjejtoan på danmarksfärjan tror jag, haha!


live like a star, die like a legend

Det är fredag gott folk! Fredag och jag ligger här helt ensam i våran löjligt mysiga soffa, fortfarande hemma från skolan. Ganska mysigt, om jag får säga det själv. Fått ont i halsen också, så nu är det inte bara magen, just my luck! Äsch, ikväll kommer älskling hit och gör det bättre iallafall, och förgyller min fredag! min lilla gospojk ♥ så ska inte ligga här och vara negativ.. jag mår faktiskt hur bra som helst annars. Lyckligaste människan på jorden! Nu fattas bara ett jobb också.. håller på och letar som en tok för att få något på sidan om skolan, men finns ingenting för alla oss stackars 16 åringar där ute!
Skickade in en intresseanmälan till Mcdonalds för skit längesen, och uppdaterade den nu igår och la till ett personligt brev, men hade inte fått några nyheter eller meddelanden om ett skit, så blir väl antagligen inget jobb där heller! Men den som väntar får se, helt enkelt. Plötsligt händer det! Till sommaren ska jag nog ha ett sommarjobb iallafall, då amandas pappa har kontakter inom ett visst företag som kanske kunde ta emot oss! Annars blir det coop i sommar.. ska skicka in cv tidigare än alla andra detta året, för jag SKA ut och jobba!



första gången hos min ronja i vänersborg..
miss u älskling


Torsdag

Myser till John Mayers underbara röst och låtar medans jag väntar på min kära moder som jag snart ska väcka, sen ska jag förmodligen börja fixa mig för att åka till Ullared med Amanda och hennes familj! Har inte vart i skolan på tre dagar nu pågrund av min mage, så ska ut och hitta på saker och se om det blir problem när jag är ute, och för att bara komma ut lite då såklart! Inte vart i Ullared på länge nu heller så kommer bli roligt, om det nu blir så att jag följer med! Annars ska jag bara vila hela dagen, och göra klart idrottsläxan som ska vara inne imorgon.. Imorgon är det fredag också! Skööönt




en artist jag SKA se i verkligheten innan jag dör,
underbar rakt igenom!


1/11 - 2011

~ bästa dagen i mitt liv, dagen du äntligen blev min


Jag kan ärligt talat säga, att den här killen, är det bästa som någonsin hänt mig. Det är otroligt hur mitt liv har förändrats sen jag träffade honom.. jag har blivit en helt ny människa! Tror faktiskt aldrig jag träffat någon som är underbarare än honom, ljuset i mitt liv.. Första gången vi träffades var helt random på en fest, då jag verkligen började tro på ödet. För detta var verkligen ödet. Ingen av oss skulle kanske egentligen inte ens komma dit, han kom dit av en slump och jag var nära på att inte kunna.. och hade jag inte tagit kontakt med han dagen efter, eller om någon utav oss inte hade kommit, hade jag inte suttit här som världens lyckligaste människa nu, jag hade inte haft honom i mitt liv.. Kan inte ens tänka tanken! Men nu är han min, och detta kommer vara något som håller livet ut, utan tvekan. Jag är bara 16 år, men jag har aldrig vart mer säker på någonting under hela min livstid! Han är mitt livs kärlek, och jag tänker göra allt för att få ha kvar honom enda tills den dagen jag dör. Kan inte ens tänka mig ett liv utan honom.. Min pojkvän, mitt allt, mannen i mitt liv. Jag älskar dig, Jesper Axelsson!

back to reality

Måndag igen och även skola på detta! En veckas lov är nu över och nu ska man återigen tillbaka till en massa jobb och slit i ungefär 6 veckor till innan nästa lov. Ska jag nog klara! Wuh, Malin taggar.. haha, typ! Dagen har gått hyffsat bra ändå tycker jag! Gick ganska fort och smärtfritt! Var så skönt att träffa min underbara klass, och mina tjejor igen iallafall! Det enda jag såg fram emot, och det enda som gjorde mig glad över att vara tillbaka! Bästa klassen! Imorgon är det lång dag till halv fem.. får se om jag tar mig dit eller om jag stannar hemma. Nämligen vart såhär folk, att jag har haft en förjävlig söndag och måndag, fysiskt. Igår så krampade min mage, hjärtat pumpade till max och jag kunde knappt andas, enda från nio på morgonen till sent på kvällen, och även idag. Jag mår sådääär, kan jag ju säga. Vet inte vad det är och är faktiskt orolig själv, så kanske ska till sjukhuset för att kolla upp det. Varje gång, jag druckit lite osv, på sista tiden.. så har jag vaknat upp såhär. Även ifall jag inte druckit något alls, eller bara pyttelite. Kan vakna upp såhär utav ingen anledning alls.. tippar på att det kan vara magkatarr, men vad vet jag! Vill gärna bli av med det iallafall.. hade vart grymt skönt. Lider ju faen! Hatar att må dåligt. Sen igår på kvällen kom ju dock min älskling, som lyste upp hela min dag! Mådde lite bättre efter jag lugnat mig, med han vid min sida.. så kändes bra. Men ska absolut kolla upp det, så kanske det jag tillbringar dagen med imorgon! Sjukhus och vila. Primaballerina! Hoppas allt är bra med er, och att ni haft ett skit bra lov.. Ska fortsätta dunka musik och ta det lugnt nu, men ska försöka uppdatera så bra jag kan och kanske även kommer ett inlägg om min helg/lov, och lite sånt smått o gott! Haregött-hay!

Fredag

och lovet lider mot sitt slut! Faktiskt ganska skönt ändå.. komma tillbaka till skolan och vara lite sysselsatt! Sen blir det ju bara mindre och mindre dagar kvar till det SKÖNA jullovet, som innehåller massa mys! Julafton, nyår.. ledighet i två veckor! iih. Kommer bli hur bra som helst. Igår spenderades kvällen/natten förövrigt med Amanda! Stack in till coop, köpte lite nödvändigt till mitt kära hem, och sen färgade vi mitt hår. Yay! Känner mig som en helt ny människa! typ.. Sen mötte vi upp adam och oscar iallafall! Bara pratade och slöade hemma hos mig! För att ha lite att göra, och umgås lite med dem, eftersom vi inte hade setts på ett tag! Och idag är det ju fredag som sagt, vilket betyder att min underbaraste jesper kommer hit! Finally! Ska nog träffa Amanda innan nu på dagen också, om hon nu lär sig kolla och svara på sin mobil.. Den lilla.. fisken! Annars blir det bara att vänta på Jesper och peppa inför lördagen! My life can't get any better than this. Seriöst. Äntligen, har jag fått åtminstonde en liten ordning på mig själv igen, och denna gången SKA det hålla. Malin is back on track bitches! WUH




amanda och jag någon gång tidigare i år,
älskar dig!



Gaaah.

Så SJUKT kär. Words can't explain.. Idag går jag och lägger mig med världens största léende på läpparna! Har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så här levande och lycklig.. Utan dig Jesper, finns jag inte.

Godnatt på er, alla som läser min underbart söta blogg. haha..
Hoppas ni sover lika bra som jag gör, och kommer göra. Pusspusspuss!

I'd rather be hated for who i am, than loved for who i'm not.


Nyss sett "Dirty Dancing" som gick på tv.. blir aldrig för mycket av den filmen! Vet inte hur många gånger jag sett den nu.. Skit grym! Gör en glad på alla sätt! Annars har det inte hänt mycket alls idag. Blivit ett chill-lov helt enkelt, men kan ju vara behövande det också! Bara vila ut så man orkar med att komma tillbaka till skolan igen! Igår blev det officiellt också, nu är jag inte singel längre. Fuck the single life! haha. Igår var nog den lyckligaste dagen i hela mitt liv, for real. Jag har fått världens bästa pojkvän, utan tvekan. Honom tänker jag hålla i hårt! Finns inte en chans att jag ska förlora honom, neverever. Får hoppas det går vägen denna gången. Detta förhållandet ska inte bli något likt det andra skräpet jag hade.. haha! IH. happyface. På lördag är det fest också! Först ska vi iväg och hjälpa min syster att flytta, eftersom hon nu ska bli sambo med sin pojkvän Martin! Glad för deras skull! Sen blir det party all night long, haha. Bra slut på ett aningen segt lov!

myser.

On our way, I can't believe that I'm kissing you, You touching me and I can't imagine to be somewhere else
I'm all in with no regrets, soo here we are, but still I can't let go of the thought of loosing you

I know this moment will be over, will we feel the same or let it be, will you be there?
The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me.
Will you be there?


Segt lov än så länge.. ser fram emot lördagens festligheter, så är väl därför antagligen! (Amanda, ser du detta, så vill jag bara säga, LÄR DIG KOLLA DIN MOBIL. Tack. haha.) Tänkte bara göra ett inlägg för att visa att jag finns fortfarande och att jag fortfarande faktiskt är kvar i sängen. Orkat fixa mig och så, men stannar nog kvar här resten av dagen! Nu ska jag fortsätta att bara.. va, och njuta av varje sekund av livet. För en dag kan det ju faktiskt bara ta slut, right?

RSS 2.0