and whenever you smile i can hardly believe that you're mine

 
this love is unbreakable.

Söndag

Dagen man alltid fruktar under helgen har kommit. Usch. Ligger i soffan och bara tar det lugnt.. skönt att vara ensam lite också, se ut hur man vill och låta ansiktet vila lite! Strunta i smink osv. Asgött! Fick veta förut också att vi fått kattungar hemma, IGEN. Men alltid lika mysigt! Om någon är intresserad av en kattunge, hör av er. haha! Vi är ju nog tvungna att sälja sen när dem blivit gamla nog.. eftersom vi redan har en massa djur! Kattzoo.. För övrigt så.. mår jag bra. Denna veckan blir nog ganska lugn med tanke på att vi firar att Aranäsgymnasiet fyller 40 år, så är firande på våran skola hela veckan. Torsdagen är det inga lektioner alls utan bara aktiviteter och vi ska på våran linje ge folk massage som vi övat in osv. Helt okej dag! Sen fredag är vi lediga, så blir långhelg för min del! As mysigt. Jesper dömer inte hela dagarna nästa helg heller så kanske till och med får lite tid med honom på helgen för en gångs skull, haha. Man får vara glad för de små tillfällena man får med honom! Löve him alot.
 
Hoppas ni mår bra fina läsare. Önskar er en fortsatt bra söndag!
 
 
 

Lördagskvällen

Var lika góóó som jag änna anat! Först mötte jag upp Linnea, vi köpte pizza, sen gick vi hem och kollade tv och snackade. Myspys. Hon gick för ett tag sedan så nu sitter jag här ensam igen, och väntar på att min man ska komma hem. Haha, hemmafru känsla. Jag tar hand om boendet och vårt lilla barn (katten), medans han tjänar pengarna, haha, riktig svensson-style! Imorgon ska han iväg igen så blir en ensam dag till.. men ska troligen in till stan med linnea och kolla runt och umgås, så dä fönkar ändååe!
 
Nu ska jag kolla film. Adíos amigos!
 
 
 

hemma hos älskling igen!

äntligen. trivs bäst här, även ifall jesper är borta hela dagen.. tycker att göteborg passar mig bättre, och jag passar göteborg bättre. haha! this is maah tooown. Iallafall, fixat mig lite från och till nu hela morgonen, sov ut länge och tog en lång dusch och sen har jag bara tagit det lugnt! myst ner mig i soffan med katten precis och slutade upp här. tänkte jag lika gärna kunde uppdatera lite! linnea kommer om någon timma också så ska vi köpa pizza och kolla film! myslördag.
 

 



21.52

 
Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN. Lite ledigt från helvetet så man blir lite positiv istället! Imorgon efter skolan kommer jesper hit någon gång på kvällen, så ska vi åka och kolla innebandy här i trakterna, så möter vi upp rebecca där också! inte träffat henne på evigheter nu känns det som (haha, typ häromdagen..), men jag har vart väldigt off och väldigt trött osv, så har inte vart särskilt kontaktbar. därför ska det bli grymt kul! miss her! sen åker väl jag och jesper hem till honom senare på kvällen! han ska iväg och döma hela lördagen och söndagen nästan så får ha roligt på egen hand. ska kanske träffa linnea på lördagskvällen, annars har jag inte planerat något speciellt. skönt det också! ensamhet ♥
 

"Livet är en labyrint, man måste gå vilse några gånger för att hitta rätt"

23:47

 
jag imorse.. haha, var tvungen att lägga upp, såg så himla ledsen ut. var en skit morgon utan dess like. kände mig som en vandrande skithög som inte gick att förbättra. hade svårt att hitta kläder, har knappt något smink kvar, vaknade som en zombie för att jag fick så dåligt med sömn.. och blä, förjävligt helt enkelt. och dagen fortsatte väl sån, men nu mår jag bättre. legat och pratat med min älskling i ca 5 timmar.. haha, helt sjukt vad han får mig att må bra. tiden bara flyger förbi! men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorgon.. ih, snart helg igen!


Hos dig är jag stark.

Du ger mig den kraft jag behöver för att kunna vakna upp varje morgon, helt otroligt hur en människa kan påverka en så mycket. Den känslan jag får när jag reser mig upp ur sängen så fort du kommer upp i mina tankar, den är ofattbar. Du är en sån människa som jämt sätter ett leende på mitt ansikte, en som alltid får en att må bra. Gah, vad hade jag gjort utan dig? Kan inte ens tänka mig hur ett liv utan dig hade varit.. det finns inte med i min verklighet. Jag är din föralltid. Älskar dig, min fina pojkvän.
 
varje sekund med dig är som att vara i himlen.
 

Skoltrött.

Redan trött på skolan, haha. Så sjukt irriterande och vill bara vara hemma, med min pojkvän, där jag mår bra. Livet är för kort för alla dessa måsten i livet, dont ya think? Iallafall, idag efter skolan var jag så.. mentalt och fysiskt trött så jag slocknade nästan direkt när jag kom hem förut vid 5.. Sen stack jag in till kungsbacka och träffade goa rebecca! Alltid lika kul med henne och man skrattar alltid så man gråter, sjukt. Man mår så braaa va! Så kom hem för en stund sedan bara och nu har jag äntligen bäddat ner mig i sängen.. tänker inte röra mig en meter mer idag! Lika lång och jobbig dag imorgon så måste ju vila ut mig tills dess.. fy! Snart helg iallafall, hah, typ! ge mig loooov
 
 
jag och rebecca på inflyttningsfesten för ett tag sedan, b-power!

Nada to doooo

Är du:
1. Är du singel? nope!
2. Är du lycklig? Otroligt. Fast såklart skulle man kunna göra några finjusteringar i saker och ting, haha, men ja, mestadels lycklig as hell!
3. Är du uttråkad? Just nu, jaaa
4. Är du ledsen? Ne, har inget att vara ledsen för, allt känns great!
5. Är dina föräldrar gifta? yesbox

Kärlek
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jadå, det gör jag nog!
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? yes
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Jag vet inte, tror inte det? Är rätt öppen av mig..
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? yes
6. Har du haft en hemlig beundrare? haha, inte vad jag vet
7. Är du kär? verkligen!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut!

10 saker, två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek, fast lust också. Kärlek och lust kombinerat!
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Både och!
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Tv
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och. dock blivit mer för hemmakvällar nu när man har pojkvän! känns myyycket skönare och dubbelt så roligare.
8. Pengar eller lycka? Lycka!
9. Dag eller natt? Kväll
10. MSN eller mobil? Mobil, herregud, minns inte ens när jag var inne på msn senast, haha!

”Har du nånsin…”
1. Brutit ett ben? Nej
2. Gjort nåt du ångrar? Ja
3. Hoppat Bungee Jump? Nej, och skulle nog aldrig hända. haha
4. Ljugit för någon du tycker om? Ljuger nästan aldrig, men har väl gjort om det behövts!
5. Ätit en hel tårta? usch nej! orkar knappt en bit, haha..
6. Gjort bort dig offentligt? ja
7. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? yes
8. Gråtit när ett husdjur dog? Ja!
9. Velat försvinna? Japp

Skit
Vad såg du på tv sist? Oj, vet inte.. djurakuten tror jag!
Vems blogg läste du sist? Rebeccas!
Vad åt du sist? Spagetti och köttfärsås
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Mamma
Vem messade du sist? Jesper
Vad läste du sist? Sms
Vem pussade du sist? Jesper ♥
Vem kramde du sist? Nora
Vem bjöd du sist på något? Jesper tror jag!
Vad köpte du sist? Dricka

Serious talking

Jag har nästan alltid mål i livet som jag vill ska ske, men uppnår dem aldrig. Vet ni hur frustrerande det är? Jag har en sån hög viljekänsla att göra olika saker, förändra saker. Förändra saker som JAG känner är viktiga för mig, men det sker ingenting. Motivationen kommer inte och allt står stilla. Fokuserar mer på annat än på mig själv, som faktiskt är viktigast? för den viktigaste personen i ens liv är ju faktiskt en själv. Vill bland annat gå ner i vikt men hamnar någonstans bakom den tanken och försöker istället intala mig själv att jag inte orkar och att det inte spelar någon roll längre, och ibland glömmer jag även hur jag ser ut, till exempel på helger när man går i mjukiskläder och mår så himla bra, då vill man ju inte tänka på hur man ser ut? Sen när jag mår som bäst, ställer jag mig framför spegeln och kollar på mig själv, som om jag vill jävlas med mig själv? Jag ställer mig för att få mig själv att inse igen hur jag ser ut, få mig själv att må dåligt. Varför?! Därför vill jag göra skillnad. Jag vill skippa alla dem stunder jag går för att "tynga" ner mig själv igen, vill kunna gå till spegeln, kolla på mig själv, och fortfarande känna mig så fin som jag gjorde INNAN jag kollade mig i spegeln för att påminna mig själv. Jag vill känna mig fin nästa gång jag ska påminna mig själv om hur jag ser ut. Därför är det till exempel något som är viktigt för mig. Slippa all stress på morgonen för att man inte vet vad man ska ha på sig.. Allt hade vart så mycket lättare om man hade kroppen man hade vart bekväm i. Detta är bara mitt skal, och det stämmer inte bra in alls på hur jag ser ut på insidan. Har ju egentligen mycket kläder jag skulle kunna ha, men inte kropp nog att ha på mig dem. Får alltid tänka, och istället slänger jag på mig något som är bekvämt och inte lika snyggt. Bryr mig dock inte direkt om snygga kläder till exempel i skolan, för då ska man bara sitta, lära sig och gå hem, vem ska man vara snygg för egentligen? Men jag bryr mig på det sättet jag pratade om innan, självkänslan. Sen när alla säger hur fin man är och hur smal man är, får man ju nästan en bild till sitt huvud och tror på vd folk säger, man ser sig själv som smal och fin. Sen när man väl sätter på sig kläderna och inser att man inte var så smal och fin som man trodde/tänkt sig, så blir det sådär jobbigt igen. Är nog det som är en stor bidragande orsak till varför jag idag står här med världens sämsta självförtroende (och såklart dagens ideal), och därför jag idag går och påminner mig själv om hur jag egentligen ser ut. Fan vad taskig man är mot sig själv egentligen..

IALLAFALL, jag ska följa upp mina mål. Klara dem för en gångs skull, få upp motivationen och klara det! Fixa min hy hos någon dermatolog, få utseendet jag vill och få ett bättre och bekvämare liv. "Because you're worth it" (haha, reklamerna..)
 

I somras

 

Har man inget att göra, mår gaaanska bra, och har en kamera, så kan det sluta upp såhär.
(har lite smått bloggtorka, så varför inte bjuda på sig själv lite genom en kort liten video, haha. sött som fän.)

if a girl is willing to try fix things even after you broke her heart, i promise she's the one.


 
 

Haaard workwork!

Påväg hem efter orienterings dagen i Kungsbacka skogen.. Är stolt över mig själv, haha. Fysatan! Känns som jag tränat värsta passet. Var en kontroll också som vi verkligen inte hittade, som vi gick genom lera, ängar, träd, massa skog och allt för att hitta, sen så säger dem, efter allt slit, att den inte fanns! Någon hade flyttat den eller något.. haha, trodde det var ett skämt.. Kunde man inte fått höra det i början istället? Aja! Vi hittade den iallafall.. haha! Stackars oss. Jag och Frida hakade på en kille, sen haka vi tre på en grupp esteter, så gick väl ganska bra sen ändå! Som sagt riktigt stolt över mig själv.. hoppas vi aldrig gör detta igen. Haha, nu väntar duschen och sängen på mig där hemma.. Ha en fortsatt bra torsdag!


Studiedag and i'm feeling great!

Otroligt hur mycket ledighet kan göra med en.. igår kväll och idag är jag 100% lycklig igen och mår perfekt. Ingen smärta som man har när man ska upp på morgonen och gå till skolan! Love it. Är hos min älskling och myser medans han är på jobbet! Snart kommer han äntligen hem och sen får jag se vart dagen tar mig!


Tisdag

Skola till halv 5, gick skapligt fort.. Sen satt jag på station med underbara Rebecca tills mitt tåg kom! Sen var jag påväg till Göteborg för att umgås med min syster.. åt tacos som hennes sambo hade lagat och haft massa myskväll! Cola, ostbågar, godis och mys. Man får unna sig lite! Snart kommer älskling och hämtar mig också.. har ju studiedag imorgon så sover hos honom idag! Då jag mår som bäst!


Det är våra brister som gör oss till människor.

 


Myspojken min.



Precis lagt mig i sängen efter en hård dag i skolan med onödig stress, trötthet och skador på höger handen, haha. Först imorse skulle jag få upp locket på min foundation, för att den är slut då och det inte går att trycka ut något längre. Så var tvungen att göra detta då med en kniv, och för att jag stressade råkade jag ju såklart spetta mig med kniven rakt in i pekfingret. Aj-som-fan. haha! Så började bara rinna blod. Sen på vård lektionen så skulle vi testa ta sprutor.. så stack jag mig i tummen med kanylen, så hela handsken blev blodig vid tummen. Fick plåster och fick skriva på ett sånt skadepapper, haha, helt bananas? Sen slutade vi ju halv 5 idag också så var ingen bra dag för mig. Hade inte ens behövt stressa på morgonen då engelska läraren var borta IGEN. Så vi satt och väntade två timmar IGEN, när man hade kunnat vara hemma och sovit längre. Stort störningsobjekt.
 
Men annars har jag hunnit med mycket. Var så effektiv som bara jag kan bli i skolan och gjorde klart mitt demensboende på bara en lektion, utförligt och bra. Sen har jag bakat kladdkaka när jag kom hem och innan där tog jag en välbehövlig powernap.. aldrig fel! Så denna dagen har vart blandad. Tröttsam, och bra! Imorgon är det iallafall sista dagen, sen på onsdag har vi studiedag.. Så ska iväg till göteborg imorgon, umgås med min syster och sedan träffa jesper och sova där! Sen på onsdagen ska jag och rebecca ta en fika i götet.. Blir nog en mysig vecka det här! Nu ska jag ta min underbara katt och fortsätta kolla på massa filmer jag laddat ner. Gamla barnfilmer in my ♥
 

❤ believe in yourself

Söndag igen.. jag hatar söndagar! sista dagen på ledigheten och det känns alltid lika hemskt, och tomt i kroppen. Stoppa tiden! Orkar inte med att vakna upp varje dag med en klump i halsen som bara vill brista ut i gråt, det är inte bra någonstans. Skola, vissa människor och måsten suger.

Annars förutom att det är söndag och tråkigheter så är jag grymt glad. Haft långledigt och haft det underbart i Uppsala och på Nickelback konserten i Stockholm, vad mer kan man begära? 2012 har utan tvekan varit det bästa året! Första sommaren tillsammans med Jesper, i ett förhållande med honom, med chansen att få kalla mig själv hans. Sett bästa nickelback och daughtry, åkt på roadtrips, sett Kent, umgåtts med goa människor, bott i Göteborg.. alltså, allt! Sommaren och året har vart en klar 10-poängare, utan tvekan. 2012 ❤

 


Nickelback


Nickelback 12/9-12


Myskväll med min sexiga man!

Lördag och mys som vanligt! Kom hem från Stockholm igår också.. Underbara dagar och konserten var helt obeskrivlig! Nickelback var otroliga.. Kan lägga upp lite bilder osv lite senare! Blev inte så bra bilder men, ändå minnen! Lite får man allt haaa! Sen firade vi älskling igår, eftersom han fyllde 22 i torsdags! Vuxen man nu, haha! Iallafall, en liten uppdatering! Hoppas ni alla har en underbar helg!

 


Tjaba!

Imorgon smäller det. Jag och älskling åker till stockholm för att kolla på Daughtry och Nickelback, iiih. Som jag har längtat! Åker in med tåget till stockholm och möter jespers systers sambo där, sen åker vi alla in till globen och dääär kommer det bli magical! Bästbästbäst. Sen sover vi hos dem i uppsala tills på fredag.. får man träffa underbara felicia och agnes igen också, mysigare blir det inte.
 
Taggar genom att kolla massa på tv och mysa. Jesper är iväg och dömer en träningsmatch, så får bli en ensam-taggar-kväll! Men det får duga det också. Är inte direkt en ensamvarg, men, jag klarar det när jag måste, haha! Vad gör man inte för sin underbara pojkvän liksom? IH. längtar tills imorgon. var väl det jag ville få fram genom detta inlägg! Hoppas ni har en bra vecka so far. IIIH. haha, puss!

 
bild från i somras! fina felicia ville gunga mig, haha, aaaw
 

Dagens visord.


Saknar min älskling.

Är hemma hos honom och ska få träffa honom om någon timma, men usch vad tråkigt det är utan honom! min fina. Saknaden är redan enorm, Det är vad jag kallar KÄRLEK. större kärlek än min till honom finns inte.

Ta vara på dem ni älskar folk! Dem förtjänar all kärlek dem kan få.

 


Lördagsmys

Ligger med något som troligtvis är feber, mår as dåligt och pojkvännen är och dömer, ingen som tar hand om mig och kan inte slappna av för hur jag än ligger så får jag ont i kroppen. Hatar att vara sjuk! Katten får vara mitt sällskap för kvällen istället, och funkar väl det med! Han ligger nära en hela tiden och är allmänt mysig.. gör en lite gladare iallafall! Ska få lite te av Jespers mamma sen också så hoppas snart på att jag blir frisk! Ska inte röra mig en meter från soffan, haha!

 


Helg

Calor igår igen! Dansade massa osv, as kul. Men idag tar jag straffet för det, tredje helgen på raken.. Jag är SJUK igen. Mår as dåligt och var inte såhär jag ville tillbringa min helg, och ska snart till Stockholm.. blä. Ont i hela kroppen, fryser och svettas, inte sovit något så är helt utmattad.. Och inatt fick jag inte behålla maten i magen, Haha, vidrigt and i hate it! Vill vara frisk, inte sjuk hela tiden.. Vad händer med mig?

 


Fredag

Grymt härligt att dagen äntligen är här, men absolut ingen bra start på dagen.. Idag är en riktig tröttdag. Vaknade 07.20 imorse och kände mig skit trött, nästan att jag stannade kvar i sängen, men sedan tog jag mig i kragen och gick upp! Vad gör man inte för sin älskade skola liksom? haha.. sen när jag stressat på morgonen, trött som satan, kommer man till skolan och stressar upp till engelska lektionen som man inte får komma försent till, and guess what? Läraren är sjuk. Så började halv elva istället.. nu sitter man bara i ett klassrum och dödar tid typ! Suck. Och ingen frukost har man fått i sig, så får lida till 11.45, dålig start men förhoppningsvis underbart slut! För ikväll blir det uuuutgång med Rebecca!


HAHA, fin gammal sommarbild, jag vet. Bjuder på den! Är ju trotsallt fredag..


It’s funny how sometimes, the person you’d take a bullet for is the one behind the trigger.

Amen tjenare, eller något. vart en så lång dag så vet inte ens vad jag ska göra, haha. kände för att blogga lite iallafall! imorgon är det ääääntligen fredag.. ska ut på krogen igen med den snyyygga bryyyden här nedanför, kommer bli awesome och taggar redan! finfina vän! sen efter det ska jag hem till jesper och stanna där i helgen, skit skönt. älskar att komma bort från det här stället, och vara med honom. ih. As trött nu iallafall så ska väl sova.. så jag orkar med skolan imorgon, en jädra pina! och BTW! kommentera gärna INTE anonymt, är bara jobbigt. Vill veta vilka ni är! och ibland är det bara onödiga kommentarer som inte gynnar någon, haha, tycker ni kan växa till er liiite åtminstonde! SÅ, anonyma kommentarer raderas.
 
Nu blir det sängen.. kösshaj!
 


http://www.nattstad.se/Rebecca.Johansson1
kolla in finisens blogg så blir hon säkert skitglad!

7 dagar kvaaar!!!





Tills jag ska se otroliga NICKELBACK! ih. och som om det inte kunde bli bättre så.. DAUGHTRY ska vara förband.. asså, en av många drömmar som slår in! TAGGAD!


missmissmiss!



Saknar mitt ljusa hår.. varför ska man alltid "ååh, måste färga det, de är tråkigt.." haha, så känner jag nu när jag vill bli ljushårigare. Men, what 2 do! Ibland känner man för mörkt, ibland känner man för ljust.. varför kan vi aldrig bara VARA NÖJDA?

Myser!

Ligger i sängen och kollar massa desperate housewives som vanligt, huhu!


kvällsgrejZ

UTSEENDE
Hur lång är du? 162
Ögonfärg? grönbruna
Hårfärg? mörkbrun
Stil? nothing special
Är du nöjd med ditt utseende? inget att skryta om direkt, svar, nej, men händer!
Är du mogen? ja!

KÄRLEK
Är du kär? kärAST
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? nej
Är du rädd för kärleken? inte för kärleken, men för vad kärleken jag göra med/mot en!

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? yes
Snusat? ja
Däckat? jaa
Tycker du att det är coolt att supa? nej!
Kysst en främling? yes
Gjort ett sugmärke? ja
Har haft oskyddat sex? jaa
Pussat en tjej? ja
Har du haft sex med mer än 20 Personer? nej
Gråtit inför mer än 10 personer? ja
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? ja
Sovit bredvid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? jaa
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? ohja!
Gråtit dig till sömns? ja
Gråtit framför någon du älskar? ja
Vaknat av att du gråter? ja


FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? underbart!
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? min älskling!
När kysste/hånglade du med någon sist? igår
Är du singel? nope!
När fick du senast en komplimang? idag

HAR DU NÅGONSIN…
Hånglat med nån riktigt ful: inte RIKTIGT ful kanske, men ful! är man full blir nästan alla snygga..
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Gjort något riktigt dumt: ne, inte vad jag kan komma på!
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Varit nykter på någon nyårsafton: ja
Åkt ambulans: nej
Gjort nåt olagligt: jaa
Skämts över dina föräldrar: ja
Sagt jag älskar dig och menat det: alltid!
Vilka kläder sover du i: tshirt och trosor, eller bara trosor!
Är du ensam nu: foreveralone
Vill du gifta dig: ja!
Vill du ha barn: ja

SENASTE PERSONEN SOM…
Sov i din säng: jesper älskling
Såg dig gråta: älskling, mamma och pappa
Fick dig att gråta: no names
Smsade dig senast: älskling
Kramade dig: amanda

Ditt fullständiganamn?
Malin Fransson

Brukar du skratta för dig själv?
haha, ja!

Är du beroende av något?
jesper och musik!

Vad står det på ditt senaste inkomna sms?

"men bobiiii, jag ska sova nu :( men vi hörs imorgon!!!! älskar dig och saknar dig <3 godnatt <333333"
haha, åh min söta babubabo

Har du varit kär någon gång?
japp!

Hur ser din drömkille ut?
inte för att det ska låta som en klyché, men så som jesper. Jesper är faktiskt min drömkille. stort byggd, mysig, perfekt personlighet, snygg, snäll, utåtriktad, mogen, iiih. blir inte bättre!

Har du kysst någon den senaste veckan?
siii :)

Brukar du komma i tid?
alltid, så länge inte västtrafik krånglar som alltid..

Mår du bra?
ohja, mår perfekt!

Gillar du att dansa?
älskar att dansa!

Tycker du om sushi?
ohja, goaste!

Din bästa tid i livet?
sommarloven, och när jag är med jesper. ♥

Gårdagen

Jävligt lyckad men den hade sina stunder! hahah, som när vi tog fel spårvagn till Liseberg och hamnade i Hammarkullen/angered, och på den satt någon riktigt skum typ som bara skrek att han älskade mig osv efter ett ord med mig, sen skrek massa dumt till Rebecca som skrek åt han att gå därifrån för att han var så jävla äcklig, och gah, en massa. Riktigt tur det inte gick längre än så! Usch. Sen avslutades kvällen iallafall as bra! Vi stack först till krogen och var där ett tag och sen när vi var fulla och Goa stack vi till Liseberg och åkte jukebox, HAHA, roligaste kvällen på länge, utan tvekan!

 

 

 

 

 

 

 

 


Världens bästa pojkvän, for sure.

Dessa fick jag idag av jesper på vår 10 månaders dag.. (med blomsterbud!) kan man vara lyckligare? I buketten låg också en box med choklad i och ett kort där det står "je taime <3" (jag älskar dig). Blev så obeskrivligt glad! Fan, att man kan ha blivit såhär lyckligt lottad, hade jag inte kunnat tro på miljontals år! Alla som säger dem har bästa pojkvännerna, HA! Think again!

 


RSS 2.0