Somebody must hate me

Helt sjukt vilken otur jag har. Problem med allt möjligt fysiskt. Hy, kropp.. Osv. Jobbigt as hell. Är nog någon där uppe som vill mig illa, haha.. Tur att dagen har varit bra så det blir lite ljus i vardagen! Jag och min älskling har vart i Ullared, extremt mysigt. Längesen vi var där känns det som, så vi kände att vi behövde komma ut på en mysig roadtrip! Grymt kul, och vädret har varit på topp hela dagen! Grymmaste söndagen med mah baby. Nu blir det bara mys framför tvn.. Imorgon ska han iväg och spela kval så vi passar på att umgås idag. Imorgon blir det istället bio och mys med min syster! Yay

 


On tha bus!

Är uppe med tuppen och på bussen påväg hem tillbaka till Jesper! Haft en as mysig kväll med Linnea, as always! Hon skulle till jobbet nu så fick gå upp tidigt idag, trodde inte jag skulle orka men har man väl gått upp så blir man pigg ganska snabbt. Så nu sitter jag här och gosar på bussen som jag ska sitta i ett tag till.. Utan smink och med luvan på huvudet, haha! Hejhå vilken bra helg

 


Långfredag

Idag är en längre fredag än vanligt! eller?.. Haha! Ska iallafall spendera denna dag med finaste och bästaste vännen i hela världen! Vi ska gå till 4gott här i Göteborg och köpa massa godis, affären är ju fylld med massa godis så nästan omöjligt att inte få en tung påse med sig hem, haha.. Sen ska vi handla saker till middagen också. Vi ska laga tacos, standard maten till fredagsmys, don't ya think?! Kommer bli mysigaste sleepovern! Vi har snott linneas mammas lägenhet också så kommer bli awesome 😎 Hoppas ni får en bra kväll!

 


Äntligen looooov!

Jag tror detta var den onödigaste dagen i världshistorien. Alla var sjuka nästan, eller skolkade för att det var sista dagen, sen hade vi inga riktiga lektioner utan bara onödiga extra saker dem bara kommit på för att vi ska gå i skolan denna dagen typ.. Suck. Men har faktiskt haft roligt ändå! Vi var en liten grupp och alla umgicks med alla, älskar när det är så! Sen körde vi en självkänsle lek där alla skulle skriva en lapp med något snällt på om alla personer i klassen, som vi sedan satte på deras ryggar. Man log jätte mycket när man såg vad alla hade skrivit! En rolig grej att göra, helt klart! Planerna för idag ändrades också nyss, så jag ska till jesper idag! Tackar man ju inte nej till när mannen frågar! aja, hem och packa iallafall sen åker jag väl nästan direkt igen, och imorgon blir det myskväll med Linnea! Helt otroligt vad sköööönt det ska bli med lov!

 


Vårkänslor

Idag har varit den varmaste och skönaste dagen hittills på året! Önskar vi hade alla lektioner ute typ, haha. Vart en kort dag också så humöret är på topp! Sitter och väntar på bussen.. passar på att steka lite haha! As gött. Och nu ska man bara hem och imorgon är sista dagen innan lovet, i'm in heaven!


Ute och kör

Kört min bror till sin träning och pappa till affären, passade på att blogga lite när jag väl står still, haha! Går skit bra och dem kan nästan ge mig mitt körkort direkt.. haha, ne, skämt o sido! Men går faktiskt skit bra. Jätte glad! Gjorde en perfekt parkering förut OCH nu vid affären, så, det förgyllde min kväll lite! Nu ska vi bara hem snart och ta det lugnt. Lite tisdagsmys framför tvn, aldrig fel!

 


Blöh

Ligger i sängen och kollar familjen annorlunda! Mysigt, om jag inte hade mått så som jag gör.. huvudet värker jätte mycket och är förkyld, känns även som att jag börjar få ont i halsen. Kul att kanske vara sjuk på lovet.. Hoppas dock det bara är något tillfälligt och att det går över efter lite sömn! Ska ta en powernap efter programmet sen hämta min bror från hans träning! Sedan ska jag väl sova igen och hoppas på att jag mår bra sen. Sömn är bästa medicinen!

 


Skolaaa

Idag känner jag mig så otroligt sliten, helt sjukt. Sminket är fuckat som alltid och mascaran är slut så blir bara konstigt, sen är hela mitt ansikte bara.. fail. Haha, negativ en sån här måndags morgon? Ohja! Annars rullar det väl på. Så fort jag kom utanför dörren blev jag glad typ, skit skönt väder! Kallt, men ändå inte, och solen skiner! Blir nog kanske en bra dag ändå, återstår att se.. Hoppas den går fort iallafall.. Kort vecka, sen påsklov! Bara att hålla ut.

Kläderna idag.. Slängde ihop något snabbt och stack för trodde jag skulle missa bussen, men när jag väl står här tar det längre tid för den att komma ändå, standard..

 


Illamående...

Som rubriken lyder, jag mår så illa att det nästan är löjligt. Legat och myst i soffan och mått bra tills förut då det slog till som en spark i magen.. Mår så illa att det känns som att jag ska spy, men spyr inte. Läste om lite anledningar det kan vara och tror att största boven är mina ppiller.. Mått såhär andra gånger också och läste förut om en som berättade att hennes barnmorska sa att det är för att hormonerna höjs så mycket när man väl tar pillret, och sen när det börjar närma sig eftermiddag/kväll så sjunker hormonerna successivt, sen tar man ju ett piller morgonen dagen efter, detta kan ge en obalans - och man mår illa. Tror detta är exakt det som händer.. hatar att må illa så ligger här med lite smått panik typ. Magen känns krampig, stel och helt förjävlig.. gah

Ska fortsätta kolla Sofias änglar på tv, får hoppas det går över snart annars vet jag inte vart jag ska ta vägen..


Är sånt här som lyser upp ens dagar..


Krimskrams

Ligger och kollar på nya avsnittet av kardashians i Miami, as bra. Kan alltid lugna mig och bara skratta när jag kollar på detta, haha! Man känner sig avslappnad as hell! Tänker lite på salvan och annat också.. önskar man bara var perfekt, utan massa krimskrams och salvor! blöh. Önskar man kunde få perfekta kroppen direkt så att man kan ha på sig vilka kläder man vill och känns sig snygg, och detta med hyn.. Suck. Men ja, får ha med mig tänket att ingen är perfekt, gillar man mig inte som jag är, kan man dra, osvosv. Haha, vet inte vad jag snackar om men är lite trött på sånt här jobbigt. Men happy thoughts! Ska kolla vidare på avsnittet och sen sova.. yay

 


20130321

Beställde produkten igår, och idag kom den. haha, sjukt snabbt. Har iallafall från och med idag börjat min kur, så får hoppas att det funkar! Annars blir jag skit besviken.. är inte världens billigaste salva liksom, så förväntar mig en fin hy efteråt! Hade varit en stor besvikelse om det inte kommer visa resultat.. Får försöka att inte ha så höga förväntningar, så kanske jag slipper den stora besvikelsen!
 
Förövrigt så är det ju freeeedag imorgon! Åh, älskar fredagar. Är något visst med känslan att vakna upp till en fredag! Sen helgen är ju också go, men att gå på helg är nästan ännu bättre. På lördagen tänker man bara på att det snart är söndag och efter det måndag.. blöh. Deprimerad så fort jag tänker på det! Men ska nog gå bra. En vecka kvar i skolan, och nästa fredag är vi till och med lediga, så.. nemas problemas! Jesper hade lovat mig fredagen eftersom han jämt är iväg.. vi skulle mysa jätte mycket och äntligen bara ta det lugnt tillsammans, men icke. Idag blev det ändrade planer och han ska ha match då istället, eller något. Så jävla onödigt. Hatar när det blir såhär, och han jämt ska iväg och inte är med mig. Vi ses aldrig på vardagarna, och nu ses vi inte ens på helgerna. Mer besviken än så blir man nog inte, usch. Hatar det. Aja, får tänka positivt och ha myskväll med mig själv istället! Det får bli min egna helg, som vanligt

Äntligen beställd!

Skrev något inlägg här nedanför om denna salvan som jag läst om.. den ska vara as bra och jag behöver verkligen en mirakelkur för att få bort mina äckliga lila ärr i ansiktet som gjort mig osäker jätte länge, så jag äntligen kan visa mig utan smink utan att behöva gömma mig hela tiden! Utan foundation, som jag hatar så himla mycket att ha på mig. Jag hoppas med allt jag är att det ska hjälpa. Men har sett massa bilder med grymma resultat, så varför skulle det inte? Mina märken har också blekts lite under tiden jag haft dem och de är inte så många längre, så därför tror jag absolut att detta kommer funka. Bara att hålla tummarna!
 



If I lose myself tonight, It'll be by your side

Sitter här och sjunger för mig själv och mår så bra. Dagen har dock varit lite blandad, haha.. Första dagen efter att man har varit långledig, men det har gått bra ändå. Sen kom jag hem och min bror såg helt blek ut.. Pappa hade varit illamående häromdagen så förmodligen har min bror smittats. Jag och pappa körde honom till sin träning förut, sen när vi kommit hem ringer han och vill bli hämtad.. så jag får köra igen och hämta stackarn som mår illa. Sen när vi väl kommer hem ställer han sig och spyr så det ryker om det. Seriöst - har aldrig sett någon spy så himla mycket och rakt ut, äckligaste jag sett på länge, om inte någonsin. Håller mig på så långt avstånd det bara går för att inte åka på någon skit jag också, haha. Hoppas det bara är någonting han ätit.. han sa att han mådde dåligt efter middagen, så måste varit det. Vill inte att det ska gå någon magsjuka här hos oss nu, fyyy. Då vet jag inte vad jag tar mig till, jag har typ fobi för att må illa och spy. Jag hatar det så grovt mycket! Tur att man inte festar osv så mycket längre, så jag slipper att ha så ont i magen jag hade där ett tag, haha. Saknar det inte för fem öre.. Men bortsett från dessa små händelser så har dagen varit grym! När jag övningskörde behövde inte pappa säga ett ord utan jag fixade allt själv, går så himla bra nu! Snart påsklov också, i'm a happy girl! Nu ska jag kolla lite teen mom, och kanske snooki and jwoww, sen sova! Sovmorgon imorgon, OCH en lektion kortare, så blir en grym onsdag!
 

Talkytalk

Ibland blir jag så förvånad och rädd för hur världen börjar se ut. Man blir mobbad hit och dit, allt handlar om kroppar, pengar, snygghet och sex framförallt.. IDEAL. Killar kan inte leva utan att kolla på porr med storbröstade blondiner och önska att alla såg ut sådär, folk kan inte börja acceptera andra för hur dem ser ut.. något ska alltid vara fel. Man ska vara så himla smal och perfekt nu för tiden och det gör mig så arg. Man blir fruktansvärt frustrerad. Vart man än går ut på internet också till exempel, är det massa reklamer med tjejer som är nakna typ. Reklamerar sex osv.. Varföööör handlar allt om sånt hela tiden?! Som sagt, frustrerande. Saknar när man var liten. Då visste man ingenting och världen var den vackraste platsen.. allt handlade om lek och lycka, vänner höll ihop och bråkade inte över skit saker, man blev inte utstött utan alla kunde leka tillsammans.. Skrämmande hur allt förändrats. Hört också när min syster berättade hur det var när hon var mindre. Inte många mobbades och det fanns inte sånna här grova ideal som det finns idag.. Synd att det inte kan hållas såhär, utan att det bara ska gå neråt.. Inte undra på att man blir helt psyko och att folk mer och mer börjar ta livet av sig. Synd att det ska bli så.
 
 
 

Underbara helg

Mår så braaaa, äntligen! Ligger i soffan och kollar "min man kan" på tv. As roligt program, haha. Nästan så att man vill vara med! För min man kan allt ;) man kan vinna pengar också så.. ultimata programmet! Jesper är iväg och dömer som vanligt så dagen försvinner mer och mer och jag ska bara ligga här och göra absolut ingenting tills han kommer hem vid 5 tiden.. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa. Saknat honom så himla mycket så behöver det! Det är såhär helgen ska se ut.. Happy woman right here! Jag har även hittat en kräm som ska ta bort ärr. Jag har ju som jag säkert nämnt någon gång, väldiga komplex. Jag har problem med min hy på så sätt att jag haft finnar och dessa har blivit som rosa/lila ärr på nästan hela min vänstra kind. Detta har jag mått dåligt över hur länge som helst, men nu verkar det som att det är över med lidandet! Bilden nedanför visar ett resultat som en tjej la ut, efter att hon använt den salvan! Man får ju använda den ett tag såklart, men blev så himla förväntansfull och lycklig när jag såg hennes resultat. Nu jävlar ska mina komplex bort, min självkänsla ska äntligen bli bra!

 


Fredag

Åh herregud, vilken dag! I skolan var det segt som vanligt och jag var inte alls på bra humör. Ledsen och allt man kan bli typ. Sen efter skolan blev jag skit glad eftersom jag skulle till min älskling, där jag verkligen hör hemma! Men då när jag väl kommit på tåget så har det skett en krock i Lindome, så satt i tåget ca 50 minuter innan det faktiskt började rulla - vid det här laget var tåget PROPPFULLT. Sen när vi hade åkt lite, till första stoppet.. så stannade tåget igen i en kvart. Snacka om att jag var irriterad? Jätte varmt på tåget och luktade dessutom skit illa eftersom allt folk svettades.. Blev så trött och grinig, tror jag somnade med ögonen öppna där ett tag, haha! Sen kom jag iallafall äntligen till Göteborg och here i am. Sitter och myser i Jespers soffa. Vi köpte oss lite McDonalds på vägen till lägenheten, så vi har nyss ätit och han stack precis till matchen han ska döma! Så blir ensam mys för mig en stund nu framöver. Härligt det med! Tänkte hoppa in i duschen och sätta på en film! Äntligen fredag.

 


Torsdag

Torsdagarna i skolan är lika tråkiga som vanligt. Man bara sitter och är typ.. bättre man gör det hemma, haha! Aja, har nog aldrig vart så skönt att komma hem som det var förut.. och nu ska jag snart åka till min syster och äta där med familjen! Dags för mig att köra till Göteborg för första gången.. go Malin! Ligger och töntar mig i sängen sålänge.. Lyssnar på radio och bara är allmänt mysig. Cuz thats how i roll.

 

 


23.37

Precis lagt mig i sängen efter en kort, snabb dag! Åkte skridskor och grejer. Hemskt, men roligt. Ligger och kollar på snooki and jwoww och typ fäller små tårar, haha.. "Jwoww"s pojkvän friade till henne efter att hon väntat så länge och det var så gulligt, haha! Först lurade han henne med en stor rosa limo, och resturang med massa romantiska saker, men friade aldrig. Sen dagen efter hade han bokat skydiving, så hoppade dem, han hoppade först och sen när hon senare kom ner till marken stod han på knä och hade gjort värsta romantiskt. Skit gulligt, och världens jävla ring fick hon, haha.. Älskar denna serien och dessa människorna!

Ska fortsätta kolla, sen sova. Imorgon är en ny dag, tyvärr.. Vill bara ha fredag och helg! Vill ha loooov


Uttråkad.

100 frågor.

Vad är klockan? - 21.55

1. Fullständigt namn- Malin Fransson
2. Ålder? - 17
3. Vart bor du? Onsala
4. Bor tillsammans med? Mamma, pappa, bror
5. Färg på ditt hus? Gult
6. Hus eller lägenhet? Hus
7. När är du född? 3 augusti
8. Klass? Andra året på gymnasiet
9. Vilket år tar du studenten? 2014
10. Något jobb? Inte än. Fullt upp med skolan!
11. När gick du upp i morse? 09.10, go sovmorgon!
12. När ska du sova? Snart antagligen..
13. Duschat idag? nope!
14. Kramat någon idag? yes
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? Stuvade makaroner, yuuum!
17. Dagens klädsel? Byxor och tröja, haha. Inget speciellt
18. Dagens smink? Foundation, mascara, eyeliner
19. Dagens sötnos? -
20. Dagens roligaste? Ingenaning, haha
21. Har du många vänner? Nah, tillräckligt! Kvalitet inför kvantitet!
22. Hur många har du kysst? Inte räknat
23. Vem kramade du senast? Emma i klassen!
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Nope
27. Har du pojk-/flickvän? Världens bästa!
28. Vem pratade du med i telefon senast? Emma
29. Vem fick du senast sms ifrån? Frida
31. Film? Skräckfilm!
32. Låt? Massor.
33. Mat? Vet inte, älskar tacos!
34. Dryck? Cola
35. Färg? Rosa
37. Stad? Göteborg!
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? Inget.. fruktansvärt skoltrött!
40. Människa? Jesper<3

senaste:
41. Personen du tänkte på? Jesper
43. Gången du spydde? Längesen som tur är
44. Gången du grät? Härom dagen
45. Pizzan du åt? Typ.. förrförra helgen, haha, vet inte
46. Gången du var i Göteborg? I måndags
47. Gången du var i Stockholm? Ett tag sen nu! Sist var väl när jag var och kollade Nickelback..
48. Gången du var full? Minns jag inte, haha. senaste tjejkvällen med frida och emma tror jag!
49. Gången du var hög? -
50. Gången du var kåt? I helgen då jag var med jesper antagligen, haha

antingen eller:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Båda får jag vält ta då!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa
54. Tvspel eller datorspel? Om jag måste välja så tvspel!
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Hångla eller ha sex? Först hångla, sen sex
58. Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? Inget av dom
60. Blont eller svart hår? Blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? Brungröna
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Vänster
65. Coca cola eller fanta? Coca cola
66. Pizza eller kebab? Båda!
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Älskas
69. Leva eller dö? Leva

antal:
70. Personer du älskar? Mna nära!
71. Personer du hatar? haha, någon enstaka typ
72. Gånger du varit full? har inte räknat..
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - haha, har inte räknat det heller.
74. Glassar du ätit på en dag? 4 typ..
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Gyllene tider!
76. Gånger du haft minnesluckor? Inga
77. Gånger du varit hög? -
78. Personer du saknar just nu? min pojkvän, gah!
79. Gånger ditt hjärta brustit? 2.

vem:
80. Vill du kyssa nu? Jesper
81. Ska du träffa imorgon? Klassen.
82. Sjöng du senast för? Mig själv (y
83. Hade du senast en msn-konversation med? Haha oj, var några år sedan så minns inte
84. Spelade du tvspel med senast? Johanna
85. Vill du ta med på resa nu? Jesper!!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? haha
87. Förtjänar att dö? -
88. Är söt? Många
89. Vill du sova jämsides med i natt? Jesper

vad:
90. Gör dig glad? Roliga filmer, min pojkvän. Att må bra!
91. Gör dig ledsen? Människor, skolan.. idioter, svek. typ..
92. Vill du helst göra nu? Mysa med Jesper! och sova..
93. Önskar du att du slapp göra? Gå tillbaka till skolan
94. Vill du ha nu? Typ.. choklad, mums
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En bil!
96. Längtar du till? - Sommaren
97. Tycker du om dina betyg? Ja dem duger! Bara jag går ut skolan så blir jag glad!
98. Ångrar du i ditt liv? Är la några småsaker
99. Är det bästa som hänt dig? Jesper. Den som gör mitt liv värt att leva
100. Hur mycket är klockan? - 22.05

Snö och kyla

Fikat och umgåtts med min syster här hos oss, haft så himla mysigt! Planerade att familjen skulle ta en tur till henne på torsdag också, as kul! Kanske jag får övningsköra? ;) haha, håll er inne på torsdag! Iallafall. Vi fikade på Linneas och gick runt i affärer, köpte två trosor, men hittade inget annat.. usch för alla affärer nu för tiden, finns ingenting! Nu ska jag bara ta det lugnt.. köra och hämta min bror från hans träning sen, annars ingenting. Pluggar imorgon istället.. (y ska snart sova också känner jag.. Helt slut! Det började ju snöa massa förut också, gah, ge mig vår! Vintern ska tydligen hålla i sig ett ganska långt tag framöver.. orkar inte mer kyla! Tur man har vissa fina människor i sitt liv som lyser upp livet! Som min familj och underbara pojkvän. My sunshines!

Från fikan förut, mmmmums


Tisdag

Helt okej dag. Kom hem nyss, och nu ska jag in till stan igen för att träffa min syster! Vi ska ta en fika i stan, prata lite! Har inte träffat henne sen en vecka innan hon åkte till Spanien så ska bli mysigt! Sen blir det plugg och vila som gäller, go dag!

Outfiten för idag.. haha. Dålig bild, men alltid något!


Wish i could stay here forever

Usch, kvällen börjar närma sig och ska snart åka hem till mig. Jesper är på träning och kommer hem efter åtta, så vi åker väl där någon gång.. Önskar att jag aldrig mer hade behövt återvända till skolan eller ha massa måsten på mig hela tiden. Bara stanna här hos Jesper och må bra hela tiden, synd att verkligheten aldrig blir som man vill - men drömma kan man ju!

Precis tagit en powernap eftersom jag vaknade satans tidigt imorse, och snart börjar familjen annorlunda! Så är en fin sista lediga dag i sig, men nä, hade gärna stannat kvar någon dag till..

 


Studiedag

Sa till mig själv att jag skulle sova ut idag, men gick inget vidare. haha! vaknade först när jesper skulle till jobbet, och nu vid nio! får se om jag somnar om sen en stund för behöver vila lite innan skolveckan, uschhhh. Ska kolla på lite serier igen hade jag tänkt, haha! Sen får jag se vad som händer.. Älskar studiedagar! Enda negativa en sånhär dag, med att ha en pojkvän som jobbar, är att han inte kan spendera dagen med mig! Suger att ha till exempel sommarlov, och om jag bor här till exempel, så ska han jobba när jag är ledig 10 veckor, medans han bara får 5 lediga veckor. Gah, ska njuta som attan av detta sommarlovet som kommer. Sista sommarlovet ever, innan den riktiga världen börjar! Nästa sommar är det student och jobbtider, läskigt, men attans så roligt! Aja, enough said. Tänkte krypa ner i sängen igen nu och kolla serier eller någon film igen.. Haré gött!


 
 
 

Söndag

"Chachaaaa bloggen!"
 
Underbar dag. Vintern kommer ju tydligen tillbaka och håller i sig länge, så man får njuta av dem dagarna där man väl får lite solsken! Ligger dock i sängen och slöar, i brist på annat att göra. Jesper är på match, sitter bara på bänken.. men det är också vrålviktigt tydligen, så vad gör man om inte bara accepterar det. Gör alltså det bästa av situationen och ligger i sängen. Kollar lite serier osv, aldrig fel! Imorgon är det studiedag, så stannar i Göteborg längre, och åker hem imorgon kväll. Skit lycklig! Ingen hektisk vecka heller, och en dag mindre, haha. Blir inte bättre än så!

 

Trötttt

Sitter och försöker plugga lite på psykologi provet vi har imorgon, men går väl sådär. Ska snart köra min lillebror till sin träning, sen handla med pappa.. Så får jag väl försöka igen efter det! Man är så trött på kvällarna nu för tiden, så är svårt att koncentrera sig! Ge mig sommar och piggare samt bättre humöööör


Skoltrött

Massa i skolan nu så jag tror att mitt huvud exploderar.. inlämningar hit och dit, rättningar hit och dit, prov imorgon.. puh! och nu när jag kom hem är jag mer stressad än någonsin typ, vet inte varför. Känns som att mycket kommer hända framöver, både i skolan och i privatlivet då. Det jag tänker på i privatlivet just nu, som tog åt lite i magen idag, hoppas jag slutar bra och inte som en annan gång. Gah. Hatar mitt liv lite just nu. Så för att koppla bort allt och alla, har jag satt mobilen på "Stör ej" mode, så om någon skriver så ploppar det inte upp och då kollar jag inte heller mobilen, och satt på ett avsnitt av Kourtney and Kim take Miami.. Relaxing time! 
 

Torsdag

Trött och ont i huvudet, så idag åkte myskläderna på! Eller ja.. har en munktröja på mig. Det fick räcka för idag, orkar inte bry mig. Jesper kom igår så är as lycklig, saknade honom som en dåre, så nu har det blivit lite mindre iallafall, haha! Nu väntar jag på bussen.. ännu en dag i skolan, blöh! Ha en bra torsdag!


Blöh

Grym dag! Hade dans på gympan och dagen i sig gick jätte fort, inget att klaga på här inte! Det enda som är förjävligt är min träningsvärk efter måndagens bodypump.. det tar kål på mig! Råkade sträcka ena armen förut på dansen också så den muskeln är ännu värre nu än vad den var förut.. gash. Sen benen och rumpan ska vi inte snacka om, går knappt att gå! Känner mig som en klampande elefant, haha. Hoppas det går över snart för såhär kan jag ju inte hålla på!
 
Ska plugga nu ett tag, sen övningsköra lite! Jesper kommer antagligen sen också, så dagen har blivit komplett! Saknar honom som jag-vet-inte-vad, så ska bli härligt att få gosa lite med honom. I'm lovin it!

i want you here with me, from tonight until the end of time.

Kom precis hem efter att ha kört till farmor, runt onsala och till coop, och hem då.. GUUUD vad bra det går nu för mig! Längtar tills sommaren då jag tar mitt körkort och äntligen har det i plånkan. ih. Är så stolt över mig själv, och pappa är nästan chockad över hur bra det går. Då ska man vara jävligt nöjd. Så himla glad!
 
Tänkte snart mysa ner mig till Maria och Mindy som kommer nu om en halv timma.. sen ska jag väl sova antar jag! En dag imorgon också! Snart helg igen som tur är, huhu. Har mer energi nu än de två senaste veckorna, så dem dagarna jag var hemma var nog bra för mig.. gah. Kände mig dock hur trött som helst idag.. Vaknade exakt vid sju och hela kroppen skrek massa svordomar när jag visste jag skulle upp om tio minuter, haha! Brukar alltid vara så att man vaknar typ 5, så man kan somna om i två timmar till, men icke! Idag ville världen att jag skulle vara trött. Men gick bra ändå! Hoppas ni haft en bra tisdag finisar. Köss!
 
och måste bara säga, gash, jag är så käääääääär.
älskar dig jesper


Fina söndag

Sitter och kollar på serien Homeland medan Jesper är borta och dömer som vanligt! Han visade serien för mig häromdagen, först var jag skeptisk men är as bra. Kan inte sluta kolla, så tur jag har något att spendera dagen på! Ska kanske till backaplan och kolla efter en tröja sen också, om jag orkar. Solen skiner och är 6 plus grader här i Göteborg, helt underbart, så antagligen går jag väl ut och njuter av detta! Hoppas ni mår bra osv. Är äntligen nästan helt frisk igen, jätte skönt..


Lördag

Hur bra dag som helst. Börjar äntligen känna mig som mig själv igen, gah, skönt. Sitter just nu på en innebandy match, kollar när pojkvännen dömer.. följde med eftersom vi ska äta hos hans föräldrar sen, mysigt! Sen ska han iväg igen sen, och senare ikväll blir det melodifestivalsmys! Robin ska till final idag! annars.. haha, Ne men.. det hade vart det ultimata. Spännande saker


1 mars

Äntligen fredagsmyskänslan.. fortfarande sjuk dock, usch. Myst ner mig i soffan och tar det lugnt bara. Dricker lite cola, haha! Förtjänar det. Idag fick jag min sushi också, godare än godast. Börjar äntligen må bättre nu också och har inte alls lika starka spänningar i huvudet.. Nyser hela tiden dock, men det försvinner förhoppningsvis snart. Jag är även mycket piggare så känner att jag är på bättringsväg! Vart jätte fint väder idag också så man blev ju genast på bättre humör när man kollade ut genom fönstret imorse, plus i kanten! Vårkänslor till tusen. Solen sken och himlen var helt blå.. längtar bara mer och mer till sommaren! och som om det inte kunde bli bättre så har jag och min pojkvän 14 månader idag, denna fina mars-dag! Gud vad tiden går fort.. känns som det var igår jag och amanda fixade oss för att sticka till Kungälv på fest.. där jag träffade han första gången. Och nu sitter vi här som världens bästa par, dessutom fortfarande lika kära om inte mer, lyckligaste tjejen!
 
Köpte ny navelpiercing för några dagar sedan också påtal om ingenting liksom! lite naket men vad gör det.. en mage har väl alla sett, förhoppningsvis? haha! Inte jätte speciell, men ändå enkel och fin. Haft min gamla aldelles för länge, den hade missfärgat sig osv, så var kul att äntligen byta! I like it!
 

haha får ursäkta jespers smutsiga spegel.. tog bilden precis och man såg inte att det var så smutsigt på mobilen! men ni ser ju iallafall, är la huvudsaken!

Resultatet

 

 

Såhär blev färgningen. Dock så blir det ju inte blont på bara en sittning, men detta är grunden och jag tyckte det blev riktigt bra redan nu! Ska tillbaka någon gång för att göra täta slingor, men först låter jag håret vila, så tänker vänta ett tag. Ser helt okej ut nu också så kan lätt gå såhär.

 


RSS 2.0