All you needed was time, But now time will destroy us

Var i skolan idag. Helt utvilad för en gångs skull också! I början kändes dock ingenting bra alls. Alla gjorde läxförhör i no medans jag satt och besvarade några frågor. Eftersom jag inte hade pluggat något, hah! Mådde piss! Men dagen gick förvånansvärt fort ändå. Hade riktigt kul här i slutet! Ska snart träffa Amanda också tänkte jag. Pratade nyss i telefon, så ska ses en stund efter hon ätit. Myspys! Och imorgon är det fredag igen.. alltid lika skön fredagskänsla dagen innan, huhu. Kvällen ska spenderas med Amanda i hennes systers lägenhet, som en helg här innan! Kommer bli så bra såååå! Sen resten av helgen ska jag bara ta det lugnt tror jag. Eftersom jag inte mått helt okej nu det senaste! YES, var väl allt för mig. haha. Kommer inte på något mer så.. här sätter jag stopp. Woiwoi!



the sky is the limit

Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände



Ehe-hehe-he.. Ja, jag vet inte! Men det är kväll och jag har det allmänt mysigt. Imorgon måste jag nog tillbaka till skolan "a la helvetet" också. Mår dåligt, men, jag kan inte vara borta mer. Har själv ångest varenda dag jag inte är där.. Så! Nu får jag ta det som en äkta man och gå. Haha! Sad but true. Ne, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och typ, kolla the walking dead! Sen får det väl bli sängen för min del!
Är man sjuk så är man! Pussciao

Utmattad och allmänt seg

Med andra ord, jag mår inte bra. Tog iallafall nyss ett långt bad och lyssnade på lugn och bra musik, bland annat mysiga Kent! oho. Kärlek. Sen direkt efter badet hade pappa kommit hem med kinamat. Åt lite, men orkade inte mycket tills jag var mätt och istället mådde illa! Blir väl så efter att man inte ätit något på hela dagen.. Sjukt! Somnade ju typ, sex igår.. Så sov väldigt länge idag! Vaknade väl vid fem skulle jag tro. Usch, morgonen är värst! Eftersom jag inte kan andas med näsan, måste jag ju andas med munnen, då blir jag helt torr när jag vaknar på morgonen och halsen är skit svullen. Så vill verkligen inte sova! Men så har inte hunnit göra mycket idag, helst inte hunnit äta! Och nu vilar jag igen.. haha. Ligger och kollar på Family guy! Hatar att vara sjuk.. pray 4 me homiez!

Helg/fest/dålig uppdatering

Har egentligen inte så mycket att skriva.. Är stendöd nu. Sjuk som satan.. Höll på o svimma igår på allum med min syster för att jag blev så varm och allting snurrade. Gick runt som en zombie, så därför ska jag inte skriva så mycket. Vart väldigt dåligt med uppdatering, men är för att jag var på fest i fredags ju. Som förövrigt var kanon! Jag och linnea var nöjda, haha. Blev lite galet hit o dit, men det var bara kul! heahea. Sov dock bara en timma typ, så var ganska död dagen efter. Sen ganska tidigt på lördagen åkte jag o träffade rosie. Var på födelsedagskalas hos hennes kompis och sen träffade jag hennes pojkvän! Sen sov jag o rosie hemma hos han! Kan verkligen säga att detta har vart en utav de roligaste helgerna ever. Iallafall, så är det därför jag inte kunnat skriva så mycket! Och orkar inte skriva mer just nu heller för den delen, så tänkte faktiskt bjuda på lite bilder från festen istället! Enjoy typ .


























Lonely, lonely little life. I could kid myself, by thinking that I'm fine

snygg eller ful du är här för att ha kul
det spelar ingen roll det är jag som har koll
töntar och ballar ingen kommer tjalla
så allihopa: JALLA

TOARULLE TOARULLE, TOARULLEEE

vad sa jag, mannen?
när jag gör det jag gör så gör jag det jävligt bra
och om du fortfarande dansar
VAD FAN GÖR DU PÅ DANSGOLVET?


Ne, gud va fint! Gurkans personliga favorit, håhå. The next big thing?

Imorgon är det fredag igen. Längtat som en idiot! Älskar helg. Blir en riktigt grym fredagskväll iallafall. FEEEZT! Innan är det ju dock skola.. nationella i no igen! Labben som vi skulle planera på nationella, ska vi göra, med andra ord. Så ska man komma fram till något, osv. Hoppas det blir lätt, för pallar inte! Haha. Sen gick det runt att vi tydligen skulle få en annan mvg uppgift att göra. Vafan är det liksom D: Bara slänger på oss mer o mer! sug min kuk lite, säger jag då! Men nu får jag väl gå och dejta sängen igen! Tror han saknar mig, heuheu. Men vi hörs imorgon om jag hinner blogga! Har inte så mycket tid över imorgon efter skolan. Men hinner jag, slänger jag in något smått! C ya later aligator

I'm floating around, can't feel the ground

 

Ännu en sånhär sömnlös natt.. Kan dock bero på att jag sov ett tag förut! Häh, that's how i roll.
Tycker iallafall också att man ska ta vara på tiden. Vill inte upp till skolan igen, så varför sova och bara, påskynda tiden? Inget för mig! Imorgon är det iallafall torsdag. Betyder att det snart är fredag, fest och helg! Kommer bli underbart. Alla veckor känns så jobbiga nu för tiden! Bara helt meningslösa och ångestfyllda. Vill inte till skolan, typ. Vill ha sommar och lov! Är förresten 85 dagar kvar till Metaltown nu.. Börjar dra ihop sig! Kommer bli så grymt. Slutar grundskolan/högstadiet och får sommarlov 15 juni, sen är det Metaltown två och tre dagar efter. Alltså 17-18. heuheu. Kalasbra! Var allt jag kunde få ur mig nu faktiskt. Kan återkomma imorgon. (; höh. Om jag orkar! Känner att jag inte har så jätte mycket att komma med just nu! Men vi hoppas på bättre tider!


"hej-hoe, let's go"

 

Var as längesen jag hörde denna låten, haha! Hittade den iallafall på gurkans playlist igår! Ni som kollar big brother vet vem jag talar om. <; Iallafall, så fort den sätts igång typ så får man värsta goa känslan. HAHA, på något sätt! Klandra mig inte. Men man känner smått för att /dance. håehåe.

Underbar dag förövrigt! Slutade tidigt idag eftersom lärarna på skolan skulle på något möte klockan två. Så alla i vår årskurs slutade 13.35 istället för tre. Slapp alltså slöjden. Så var grymt skönt! Den går så segt nu för tiden, så.. Gör mig inte ett piss! Haft riktigt kul idag också. Skrattat en hel del! Men är så det ska va. Ska snart sätta mig framför tvn och kolla på Oc tror jag. Lite smått rolig säsong som går nu, så why not! Sen om jag inte har något bättre för mig så sätter jag nog på zombie serien jag laddade ner en stund! Ni vet den, the walking dead? Som går på tv11 nu.. Har ju missat en del avsnitt, så tänkte jag laddar hem alla avsnitt från första säsongen istället. Så gör det inte något om jag missar liksom ;>
I know, smart chey!


remember yesterday, live for today, dream about tomorrow

Godmorgon världen, typ. Vaknade faktiskt för en stund sen igen.. var så himlans trött då jag inte fick mycket sömn igår! Satt och pratade med en förjävla trevlig tjej på emocore. Att vi fann varandra så snabbt! Oho, sick. Har samma åsikter om saker och är även lika på sättet att vara. Också våra liv osv! Sen är det ju lite synd att hon då bor i dalarna, men flyttar hon till göteborg, då är hon min! HÅHÅ. Ne men.. riktigt bra människa! Rolig, snäll.. och har ett tüfft namn också! Heter veronica och kallas ICA. Ica vafan.. Inte ett smeknamn man hör varje dag! awesome. Har ni märkt nu förresten att våren är påväg?! Har vart 16+ på många håll i landet hörde jag förut på radion. Och här har det vart minst 10+ kanske? Om inte lite mindre! Men hur underbart är inte det? Ett snäpp närmare sommaren! Ni kan inte fatta hur mycket jag längtar. Och i sommar fyller jag 16! Stor flicka, yapyap. Förhoppningsvis ska jag göra massa också! Kommer bli världens bästa sommar. Det ska jag se till! Metaltown och grejor.. åh. Orgasmic!

Nu ska jag faktiskt, måla naglarna. Väldigt intressant va? Hoppas ni antecknar i era intresseböcker, heuheu. Blir svart tror jag! Är väl nice?! Ohyes it is!



Men de djupaste såren
finns i mitt hjärta,
de fulaste ärren
kom ej av smärta.
Jag har gått på den slakaste lina,
för att få detta att ske,
du ska få känna den hemskaste pina
och se mig stå och le.

Women fall in love by what they hear. Men fall in love by what they see. That’s why most women wear makeup and most men lie.

 

 


 


dfghjkmlkhn

 

 

 


Kvällens låt

 

Låt från deras nya skiva "Vices & virtues" Riktigt go låt från min sida iallafall, isn't it?


Kvällen ska sluta med att kolla dagens big brother avsnitt, som jag missade tidigare. Tur det finns på kanalsidan sen. Vad hade jag gjort annat liksom. haha, nej men. Gud. Jag börjar bli trött känner jag!
Är väl dags att, säga adjö världen. Precis bäddat ner mig mysigt i sängen.. Så, nu blir det som sagt big brother, sen sova. Hörs imorgon!


Mååååndag

Efter söndag kommer måndag, efter måndag kommer tisdag. Sen äre fredag igen! håhå. Ne men, nästan! Kommande helg kommer bli riktigt jävla grym iallafall. Linnea smsade mig tidigt imorse och undrade vad jag skulle göra och vi båda skulle inte göra något speciellt. Bestämde oss då för att ha fest! Så, fest hos henne på fredag. Haha, åh. Kan inte bli bättre än så. (Rim ftw!) Massa folk, massa musik och massa roligheter helt enkelt. Ska bli så skönt att komma bort ett tag också. Bara dricka lite gott för en gångs skull och ha kul med en hel del förhoppningsvis roliga människor. Ne, förjävla finfint asså! Sen på lördag ska jag träffa min syster. Ska få hennes gamla xperia mobil eftersom min länge nu har krånglat! Sen ska jag med henne till hennes kompis "födelsedagsfest". Sen sover jag antagligen över hos Rosie! Och söndag ska jag sova ruset av mig efter en underbar helg. Bara mysa och ta det lugnt med familjen! Som sagt, kan inte bli bättre än såhär. Längtar! Kan inte varje dag kännas såhär obeskrivligt bra? Suck.
Får se hur länge det håller i sig!

100 frågor om dig själv!

Personligt:
1. Ditt namn? - Malin
2. Korrekt ålder? - 15, 16 om typ, fem månader?! amagad.
3. Längd? - Oj, typ, 161. kortis ftw.
4. Vikt? - 54/55
5. Smeknamn? - Mallan
6. Vart bor du? - I en håla mitt i bonneland
7. Vad gör du på fritiden? - Lyssnar på musik/sjunger/är med kompisar/är badazz
8. Beskriv ditt utseende - En kort o ful gris, typ.
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Inte för att verka dryg mot mig själv, men typ allt
10. Vad är du mest nöjd med? - Svårt. Men måste man välja så, ögonen
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Småblyg, omtänksam, ful, snäll, ja, vet inte..
12. Vad vill du jobba som äldre? - Min dröm är att jobba med musik. Men ni ser mig nog som anställd på ett sjukhus i framtiden!
13. Hårfärg? - Mörkbrunt
14. Ögonfärg? - Grönbrun
15. Någonting du vill berätta om dig själv som ingen vet? - jag föddes som en man. HAHA, skoja. men nej, har inget att komma med!
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ne.
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Eftersom jag har såppas dåligt självförtroende som jag faktiskt har, så ganska mycket faktiskt! Måste tycka själv att jag ser någonlunda bra ut för att funka, typ.
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Smink, oftast
19. Någon vana? - Men dra. jag vet inte :(
20. Lyckotal? - 3

Vänner/folk:
21. Vad heter din bästa vän? - Linnea och Ronja
22. Hur många vänner har du? - Några få och bra. Kvalité framför kvantitet.
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Men gud ja
24. Vet många personer vem du är? - Alla, vet vem jag är.
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Tror jag väl, hah. Har gått där tillräckligt länge!
26. När var du senast med någon kompis? - Fredags
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej.
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Linnea
29. Vem sov senast hos dig? - Markus, tror jag!

Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - Spindlar!
63. Har du någon allergi? - Nope.
64. Vad tänker du på innan du somnar? - Allt mellan himmel och jord nästan! Sen på att somna också, såklart
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - Beror nog på vem det är! Men, ne, inget speciellt

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Att någon tycker om mig. Fast skadar inte att höra man är snygg, eftersom jag är som jag är angående mig själv. Dock så tror jag ju inte på det ändå, men fortfarande kul att höra! håhå

67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Hade ju kille nyss, och det var bäst. Grymt. var lyckligast. och kvällarna med till exempel Amanda likaså! Så, båda två faktiskt.

68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Båda

69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - No idea. Brukar inte räkna, heuheu

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -


vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - Icke oskuld med åldern 13-
75. vänskap eller förhållande? - båda!
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - Väljer förvånande nog bort båda alternativen.
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder.
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13

Skulle du?
80. kunna byta liv med någon? - Bara prova, sen om allt är bra o så, då kör vi på det.
81. isåfall vem då? - Någon som har det bättre!
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Runka. höh. Sen massa annat som bara killar kan göra. Bara för att få testat liksom. lol.
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nevahevah
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Lätt.
85. kunna sova ute på vintern? - Om jag får pengar för det, ja. Annars, dra dig där bak du som skrev denna fråga.
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Ja, los angeles!
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Njae, inte värt de

Klädstil:
88. anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej. Har min egna!
89. vad klär du dig i oftast? - Kläder ;>
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? - Man har inget annat val när man bor här!
91. klär du dig dyrt? - Nej,
92. vad kör du på: Bortskämdasnobbfjortisar. brumbrum

Senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? - nej
94. haft sex? - räknas med mig själv? ;> haha. men nej!
95. fått en kram av en helt okänd? - nep
96. ringt någon? - yap
97. blivit uppringd? - ja
98. funnit kärleken? - no
99. kollat på google? - yes

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? - vettefaen!

Ännu en jävla söndagkväll


Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel






Usch, klarar inte mer. Känns väldigt hopplöst alltihop just nu. Sen som lite grädde på moset mår jag sämre än någonsin fysiskt.. Förkyld som inihelvete, halsen gör ont och jag kan inte andas. Roligt? NEJ! Vet snart inte vad jag gör alltså. Ingenting står rätt till. Och jag vill bara ha sommar och typ, åka långt härifrån. Inte stanna här i denna hålan en sekund till. Aja, får stå ut helt enkelt. Men hur många gånger har man inte sagt det? Nu är det ju dock så att jag snart är 18 och snart kan flytta härifrån. Så nu får jag ju verkligen stå ut, eftersom att det inte är mycket kvar. Vi får se hur det blir. Jag får se hur det blir.
Funderar på att färga håret smått rött också. Till typ, sommaren.
Jag behöver förändring.


"Beröring gör dig lycklig"

Det är ju iofs ingen nyhet.. ;> men här kommer en lite små intressant text jag hittade nyss. Bara för att få lite variation på blogginläggen också liksom!

Fysisk kontakt utsöndrar oxytocin, ett hormon som gör dig nöjd, säger Matthew Hertenstein, docent i psykologi på DePauw University.


1. Krama dina vänner och din pojkvän när du hälsar på dem och tar farväl. Enligt studier var studenter som omfamnade någon fem gånger om dagen lyckligare än icke-kramare.


2. Håll din pojkvän i handen när ni promenerar eller kollar på en film. En studie har visat att det har en lugnande effekt på er båda.


3. Kyss din partner minst 20 sekunder om dagen


4. Sätt på dig en sidenpyjamas. Det känns bra mot huden och får dig att känna dig sexig när du går runt hemma.


5. Det finns en kraftfulltryckpunkt mellan tummen och pekfingret som framkallar avslappning, menar Niseema Dyan Diemer, massageterapeut på Deva spa i New York. Massera den delen med cirkulära rörelser och tryck sedan bestämt.


Dra. Stick. Försvinn

Ikväll ska det vara någon sånhär slags "Supermåne", eller vad dom kallar den. Kommer var 18:år läste jag och då är månen typ, närmare jorden eller något? Den är alltså större ur våran synvinkel. Får väl se om jag märker något sedan.. Ska iallafall förövrigt ha en lugn kväll. Händer inte så mycket här alltså! Tråkiga jävla Onsala. Ska väl sova tidigt. Eftersom jag inte mår bra alls! Men vi får väl se. Brukar inte bli så ändå. Sitter säkert uppe hela natten idag också.. men vad gör det mig! håhå.. Hoppas ni mår bra, bättre, och har en bättre kväll än jag, osvosv. ciao.

 

 

 


Metaltown, 90 dagar kvar


I'm on the edge of losing it all


Ligger och kollar på denna underbara serie! Klockan typ, fyra på natten.. haha. Men har massa avsnitt framför mig att se fram emot. och jag är ovanligt pigg. Så detta är ju perfekt. Älskar serien, älskar killarna, älskar handligen, älskar allt med den! Ska även efter dessa avsnitt försöka se The walking dead. Ni vet den nya zombie serien som går nu på tv11? Maybe, maybe not! Men laddar iallafall ner hela säsong ett nu, så ska se när den är färdig. Blir antingen zombie maraton imorgon eller nu resten av natten! Kommer inte kunna somna ändå, så, varför inte! Var väl allt för mig nu inatt, men vi hörs imorgon eller efter helgen. Ha det underbart ni vet!

Fredag

Ja, då var det ju dags för helg igen då! Känns helgrymt. Även ifall det vart en riktig seg fredag med lång skoldag och ont i halsen som inihelvete. Känt mig febrig och konstig hela dagen. Inte okej någonstans. :c Men nu är det lite bättre. Halsen är dock lite krasslig fortfarande och känns, stor. Svullen, kanske man säger! Jävla vinter. Märkte ju också inatt att det hade kommit massa snö igen dårååå. Precis när vårkänslan hade kommit och gatorna var snöfria. Great. Awesome. Bien! Verkligen. Gah. Ge oss sommar nu bara! Har fått nog av all kyla och shit nu. Seriously. haha. Nu får det fän räcka. Aja, nu ska jag inte babbla på. Vet hur det blir. Har inget speciellt att skriva och så drar jag bara ut på det med massa bullshit. Imorgon, vet jag inte riktigt än vad som händer. Om det blir något med Amanda, adam och oscar! Får se lite närmare på det imorgon. Ska iallafall köra min lillebror till sin match vid tio över två.. För är man en snäll syster så är man! Vad händer för er i helgen?

En kul grej typ.. heuheu

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.

[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i någon du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat att plugga till ett prov.


DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.



DÖDEN

[/] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
[x] Någon nära till mig har dött
[x] Någon som jag älskade har dött



MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM

[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter med flit.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig.

[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har fått en spricka i ett  ben eller i en arm.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.(ska)
[?] Jag har haft vattkoppor. - vetej
[?] Jag har haft/har astma. - vet ej



EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna

Next up:

 

Älskar det! Seriöst, dom är så bra där borta vissa av dom att jag får gåshud.. haha! Får mig bara att vilja uppfylla min dröm ännu mer. Men usch, hade aldrig vågat göra det som dom gör. Stå där i tv och sjunga, helst inte bli en av dom som failar och inte kommer vidare. Fy, vad förnedrande ;> Får sjunga framför spegeln istället! Vara min egna stjärna, hohoh. That's how i roll bitches!


Be strong, you'll break it ~ Hold on, you'll make it

Godkväll läsare! 

Haft en hyffsad lugn dag asså! Laddat upp mig inför att gå till skolan igen, för det mesta. Imorgon är det nationella i Kemi.. kul! Jag ser så fram emot det, hihi. Fast ne. Men jag hoppas att det ska gå vägen! Så dålig är jag inte. I'll make it. Försöker just nu ladda upp med att sjunga lite och lyssna på bra musik. Ska väl sova snart antar jag, så att jag får lite sömn och kan tänka klart imorgon! Är ju alltid det tipset vi får av lilla Örjan, så! Får lyda våran underbart "förtjusande" no lärare. Haha! Hoppas det går bra för er alla andra som också ska ha nationella imorgon. I kemi, fysik eller biologi.. Lycka till fofaen! Detta klarar vi, right?! Ett snäpp närmare sommaren och slutet på högstadiet o grundskolan! wuhuuuu




I don't want the world to see me, cause i don't think that they'd understand

 

 

Vanligt för Malin Fransson att må dåligt, kan jag tala om för er. Och detta är just en sån kväll där allting känns smått piss. Ingenting är rätt helt enkelt. Jag fastnar i mina tankar och när jag bara sitter och tänker går ingenting bra utan allt bara, vänder. Sen kommer man till det stadiet där man ska försöka skriva av sig eller berätta hur man känner också. Den delen suger jag på. Man har ju fått råd flera gånger att man ska skriva av sig när man mår dåligt, men jag får verkligen ut noll av det. Får inte orden på plats och kan inte beskriva mina känslor med ord. Dom stannar långt där inne istället och det är bara jag som tänker dom, eller så uttrycker jag mig i musik, vilket är det enklaste som finns. Eftersom det finns så underbara låtar som man kan koppla till verkligheten. För varje humör och för varje händelse man går igenom, finns det alltid någon låt som passar in. Vad skulle jag gjort utan musiken? Är faktiskt kanske det enda jag verkligen brinner för. Åh, fina musik..

 

Ska ladda resten av natten med Entourage och Supernatural avsnitt tänkte jag. Två av dom bästa serierna som finns och är bästa kombinationen också. Entourage är rolig osv, supernatural är allmänt mysig, spännande och småläskig. Eller ja, handlar om sånna saker. Typ skräckserie. Love it. Sen kanske det blir någon film också, eller något. För sova kan jag ju glömma. Kommer säkert inte få en blund inatt.. Fast hoppas jag somnar till filmen sen eller något. Är ju nästan det snabbaste sättet att somna på. Och med hjälp av musik då. Att ändå känna att någon är där, på något sätt. Inte känna sig fullständigt ensam liksom. Sen kan man bara känna sig allmänt lugn när man har musik eller någon film på. Eller är det bara jag som tycker det? Aja, nu går jag och fixar avsnitten. Måste alltid laddas o så först.. Godnatt på er!


my heart is just too dark to care

 

Mysig låt med Slipknot, ohoo. Förlåt för min dåliga uppdatering förresten. Senaste inlägget orkade jag inte ens knappt skriva och nu har jag haft fullt upp hela helgen och nu är jag sjuk. Suger. Så vart hemma och vilat upp mig idag. Blir en hemma dag imorgon också sen måste jag gå till skolan igen eftersom vi har nationella i kemi på onsdag. Sen ska jag gå hela 9an ut. Inte vara hemma ett skit. Det är nu det gäller ffs. Gah, svettas som ett as inne i mitt rum just nu, så ska ta juice, öppna fönstret och sen kolla på Supernatural. Var piss längesen nu och massa som hänt. Massa avsnitt att se fram emot! Och är mitt i min "härliga" vecka, så blir jag varm och skriver, blir jag sur. Känner hur det börjar koka i mig pågrund av värmen, redan nu. Blir sur vilken sekund som helst, haha. Got 2 go. peace.

 

 


Finally @ home

WAZUUUUUUP?! jag fryser. Har haft en förjävla fin fredag. Började med att jag mötte upp Amanda efter skolan. Sen fixade vi oss lite, kollade busstider och åkte in till kungsbacka där vi först köpte godis och lite så! Gick runt. Sen åkte vi hem till hennes systers lägenhet där vi passade hennes hund medans hon var på fest. Vi hade det så mysigt så! Kollade tv, lagade mat, drack gott, pratade, hade kul helt enkelt. Helt utruligt bra. Sen efter det, vid kanske elva, så tog vi bussen mot skolan där vi mötte upp hela langänget även denna fredag! Adam, adam, marcus och oscar. Sen spenderades resten av kvällen tills ungefär, nu, hos dom. Frysit arslet av mig hela kvällen, haha. Någon kommer bli sjuk! Haft riktigt kul iallafall. That's the only thing that matters! Imorgon kommer Adam hit också så ska vi ha en prima filmkväll. Kommer bli helt kanon! Hihihih. Ni får ursäkta, men nu måste jag verkligen fortsätta värma mig! Sen ska jag sätta på big brother och sen sooova! Vart en lång dag och lilla jag är sliten. C ya 2morrow!


Even the best fall down sometimes

Inte mått så dåligt som jag mår nu på länge. Jag hade gått vidare, jag mår bra. Sen kommer en jävla låt upp och allt spricker, helt plötsligt. Tårarna spricker ut liksom. Inte gråtit på, gud vet hur länge. Jag har mått bra, från dag till dag. Vissa dagar har vart bättre än andra såklart och tvärtom, men jag har klarat mig. Jätte bra, ända tills nu. Tänk att så många tankar och minnen kan komma upp efter bara en liten låt.. Jag hatar att må dåligt. Att förlora det bästa som hänt en, är det värsta som kan hända. Helst om personen påverkade ens liv så mycket som den här killen påverkade mitt. Det han visade mig, det vi upplevde, att jag fick en mening med livet.. En stark känsla som inte går att beskriva. Även ifall det kanske låter patetiskt för vissa. Men verkligen, Hade aldrig kunnat ana att det skulle göra såhär ont. Men jag är stark. Jag ska vara stark. För det har jag trotsallt klarat att vara ända tills nu. Det är dags att gå vidare med mitt liv. Man ska leva i nuet och inte kolla tillbaka på dåtiden. Då är då, nu är nu. Jag ska framåt i livet och inte bakåt, är väl det jag måste tänka. Jag klarar det här.

 

after all, i'll never forget you, or us
you'll always have a special place in my heart



Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången, för du är knark
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

De är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra
Öga för öga tills ingen av oss ser den andra
O jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du

ÄRE KAX?!?

Haha. MJO! Gud va roligt jag har, IHI-H1H-hi..

Nu är det bara 100 dagar kvar till Metaltown. Observera "bara". haha. gah. Känns så himla mycket. Men dagarna kommer gå fort. Hoho. Positiv inställning for the win.
Seriöst, Jag orkar typ ingenting längre. Bara låter vardagarna gå genom att sitta vid datan, lyssna på musik och skriva meningslösa blogginlägg som detta. Haha! Fast egentligen finns det väl inte så mycket mer att göra! Men typ skolan. Varje morgon nu så har jag känt mig så seeeeg. Seg, ful och äcklig. Jobbigt med dåligt självförtroende. haha. Men om man jämnför skolan med åren innan och detta året, så känns allt faktiskt mycket bättre nu. Jag har pratat mer med många människor, det känns kul att gå för att se alla underbara människor som faktiskt finns där. Som man kanske inte upptäckt innan! Och sen att veta att man snart ska få börja om på nytt och få nya underbara vänner och ha lite roligt och komma vidare i livet, det är ju helt awesome. Åren innan har bara känts meningslösa. Man jobbar och sliter för att komma till här jag är idag, det är vad dom åren är till för. Nu är det ju plötsligt på riktigt alltihop. Känns helgrymt.
Framtida Malin here i come!

HAHA, ser ut som en bebis. hoho.
gaga, gaga yeahyeah, hhh-hhh-HH


fuckin' lady gaga style. heuheu


Depressing

Efter några dagar med lite uppvärmande väder och sol, så kom ju snön självklart idag igen! Hade ju nästan förväntat mig det eftersom dom sa på nyheterna att våren inte alls är påväg, på långa vägar. Men såppas mycket ändå? Fy vad tråkigt! Hittade en gammal sommarklänning här hemma förut och åh, vad jag längtar efter att ta på mig den! För visst är sommarkläder så mycket roligare, snyggare och bekvämare än kläderna man måste sätta på sig på vintern?! Men vad gör man, det är ju Sverige, right? Snart kommer bättre dagar! .. förhoppningsvis

Sitter förövrigt och lyssnar på en låt med Darin, sad but true. Verkligen fäst mig vid den, haha. Hoppelahoppela, in med kommentarerna om hur mycket han suger. Huahua. Nästan förväntar mig det! Men WhatA-HEll! Lyssnar på vilken jävla musik jag vill ;> Vi lever på 2000 talet! Eller något. Haha. Gud. Känner att blogginlägget bara går neråt i brahet. Btw. Jag saknar Linnea. Hon är finast. Finare än finast! Helt obeskrivligt bäst, lättare sagt. Och hennes blogg är kanske den bästa jag läst, någonsin. Faktiskt! Fina headrar, hon är rolig och skriver på ett härligt sätt, finast, ja, allt stämmer helt enkelt.
Nu ska vi typ äta.. sovit bort nästan hela eftermiddagen så känns lite sådär. Trodde att det var timmar kvar tills vi skulle äta, haha. Men där ser man ju vad lite sömn kan göra! Blir borta i flera timmar.. Men skönt är det. Ofta inte? Man är liksom, fast i en fantasivärld. En bättre värld, oftast. Om man inte har hemska mardrömmar. (haha!) Men åh, vad skönt det är. Bara koppla bort allting och lämna det åt sidan ett tag. Kan ju nästan inte bli bättre!

Many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart

Inte bloggat på hela dagen! Fy mig. Men ärligt talat, inte orkat. Har inget att skriva. Tror tyvärr det är en bloggtorka påväg.. M0rr. Tänkte inte ens skriva så mycket nu.. Bara visa att jag lever liksooom.
Så godkväll världen, jag lever. Hejdå.


Metaltown - 101 dagar

When someone walks out of your life, let them. They just making room for someone better to walk in

Har fortfarande riktigt ont i fingret. Gash. Går det inte över snart så ryker fingret! Haha, fast ne. Så långt ska vi inte gå. Blir nog bra inom kort! Ser riktigt svullet ut just nu dock. Pappa trodde jag hade stukat det, och så kan det nog vara tyvärr! Menmen, life's a bitch.

Sitter och gottar mig med saft och Ballar av stål. Heahea. Big brother går nu också men det tar jag alltid senare på reprisen. Mucho trevligt. Värsta meningslöst blogginlägg. Men tänkte jag kunde slänga in ett ändå, bara för att liksom. Skriver på min engelska uppsats också! Blir riktigt bra, hoppas jag. Är dock så himla mycket jag vill få med, men som inte kommer ut, typ. Valt att vara emot rasism. Så skriver om det. Rasism, kort sagt. Är nog så att det berör en så mycket att man, inte får ut ord. Eftersom jag tycker att det är så patetiskt att vara rasist. Vi alla är väl människor, aight? Jaja! Vad kan man göra? Fått ihop en ganska bra text än så länge iallafall. Wuh. Ne, nu ska jag fixa mer saft och jobba vidare. Måste bli färdig serru! hard work work

Måndag - check


Vet ni vad som har hänt?! Jag har skadat fingret! Veeeet, omg. Haha. Hade styrketräning med s.k "medicinbollar". Så skulle man göra olika styrke grenar som läraren bestämde dårå.. Så skulle Ebba kasta till mig och så kom den där förjävla 5kg bollen rakt på mitt finger. Kan inte förklara smärtan! Obeskrivligt.
Så nu kan jag inte böja fingret och jag kan knappt använda det överhuvudtaget. Bara jag råååkar stöta emot det, så gör det jätte ont. Men är väl min vanliga tur helt enkelt! Typiskt! Men nu är måndagen avklarad iallafall. Är helt slutkörd, om jag ska vara ärlig. Känner mig jätte konstig. Så myst ner mig i soffan, precis som jag älskar't. Kollar på Gordon's kitchen nightmares. Ganska kul faktiskt. Han där Gordon Ramsey är en riktig hårding, haha! Aja, im out. Detta funkade inte. Stöter emot fingret på tangenterna hela tiden, suck. Men hold on be strong, i will be back! heuheu

You don't think i can get hurt like you, you motherfucker

Ännu en jävla söndag! Hur längesen var det inte jag skrev ett liknande inlägg?! Ojoj. Ge mig tips på vad jag kan skriva om! Började ju göra en sån där grej för varje dag, för ett tag sedan, men det sket sig! Var inte på humör för att blogga osv, så glömde helt bort den. Och nu är den borta. Men skriver gör jag ju ändå, right?! Imorgon är det Måndag igen. Ännu en lång skolvecka.. Vart ska vi stackars tonåringar ta vägen? Haha. Skola,skola,skola. Finns inte ord för hur mycket jag längtar till gymnasiet nu. Nytt ställe, ny miljö, nya människor, GÖTEBORG! Kommer bli obeskrivligt bra, förhoppningsvis.
Nu ropar pappa, maten är färdig!

Ciao!

 


Kan det vara så att våren tittar fram?

Hejsansvejsan! Vaknade faktiskt min bestämda tid idag, tolv. haha. Stolt över mig själv. Och så vaknade jag upp och såg att det var sol ute. Helt underbart! Trodde nästan det var sommar, men så var det ju tyvärr inte ;> Så roligt ska vi inte ha det! Men verkar som att våren börjar komma nu iallafall. Med små steg! Lite ljus i vardagen! För nu får den rackarns vintern försvinna så långt härifrån som möjligt snart asså! Saknar sommaren. Fan.


Talk to me, I'm throwing myself in front of you
This could be the last mistake that i would ever wanna do
Yeah, all i ever do is give, it's time you see my point of view



Kärlek




Im a fuckin' rockstar


ser lite smått mongo ut. men det gillar vi?! MMMHM

HEJ BLOGGEN, jag är vak1.
mihi. Lyssnar faktiskt på Rammstein, vilket är really fresh. Haha, nej men! Väldigt ovanligt faktiskt. Tysk musik brukar inte locka mig. Men nu, kände jag för't. Helt enkelt! så, DUUU, du hast, du hast mich! Trevligt. Tror faktiskt jag ska lägga mig snart. Börjar bli sent och har en del skolgrejs jag måste se till att få gjort imorgon. Eftersom jag är en sån duktig flicka! Right?! Och duktiga flickor sköter sig! Tänkte bara slänga in ett snabbt blogginlägg, bara för att jag kan liksom. Men nu får ni sova så gott, ni som läser! Stor fet puss till er alla!

Psykbryt

Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Spelar ju 3v3!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Chachaaaa . Gör du?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Det är lan! :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Isåfall kunde vi setts! :( haha <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Saknar dig <3 Kan du logga in igen?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Åhhh. Jag är sex-sugen. (haha!)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Träffas?

8. Vad vill du höra mest av allt?

Jasså du malin! Så det säger du malin! Vad gör du malin? <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
DÅ ÄR DU HETING

10. Din romantiska replik?
Hej snyggo <3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Älskar dig med! Kommer nu :)

Vilse i allt det svarta

Fem steg bakåt, två steg fram
På lite håll liknar det dans
Och i drömmen håller du i min hand



Gud, vilken kväll. Har så mysigt!
Kollade melodifestivalen och film med familjen förut, mysigt! Sen kom jag till datan och sitter och pratar med folk och lyssnar på riktigt bra musik. Kan ju knappast bli en bättre lördagskväll än såhär, nästan.
Fick även information om att jag får gå på Metaltown förut. Så jag och Linnea ska dit nu 18-19 juni! Förstår ni hur glad jag är eller? Insane. Nu hoppas jag bara på lite mer bra band! Annars funderar jag faktiskt på om det är värt att gå. Men, blir nog Metaltown! Ska checka först vilka band som kommer till Pier pressure sen också, men annars drar jag lätt på Metaltown, och gör staden osäker. Hoho! Konserter är en sån jävla upplevelse. Man glömmer aldrig något så bra. När jag var på Backstreet boys t.ex, grymt! Eftersom jag och min syster var galna i dom på yngre dar. Sen Pier pressure i somras. Det var så, gal1 bra. Minnen för livet! Kunde knappt sova dom nätterna, haha! Men är så det ska vara! Värt vartenda öre, that's fo sure.
Detta blir ett bättre år, känner det på mig!
Awesome.



We were meant to live for something else


saknar sommaren, gaashshsh


Slapplördag, yapyap! Somnade ju skapligt sent igår och vaknde lika sent typ. Kändes förjävligt!
Först tio, somnade om, sen tolv, för trött för att vakna, somnade om. Sen vaknade jag tillslut vid kanske halv fyra. Då jag fick panik och gick upp. haha! Kul att jag sov bort nästan hela dagen. Då kommer jag väl säkert inte somna inatt! Trävlät. Snart ska jag iallafall mysa ner mig framför melodifestivalen med mina kära föräldrar! Sen får jag se vad som händer resten av kvällen. Har inget planerat.. Kanske går ut en sväng! Har ju fortfarande inte gjort min gympaläxa. Där man ska ta puls osv, så kanske läge att göra den! Ha en förjävla fin lördagskväll!


Nighty night!

Det sista av fredagskvällen spenderades ute med Amanda, Adam, Adam, Stefan, Oscar och Marcus. haha. Många namn! Men var faktiskt riktigt kul iallafall. Förutom att det var riktigt kallt. Fy. Kunde knappt röra händerna. Men det var de värt! Fint slut på fredagskvällen! Kom hem vid typ, ett. Sjukt hur länge vi var ute. Innan det satt jag bara och lyssnade på musik. Kollade lite av lets dance också. Alltid trevligt. heahea. Och snart blir det väl sängen antar jag! Klockan är ju faktiskt halv fyra nu.. kanske dags ;) haha! Hoppas eran fredag vart lika lyckad som min! Går och dejtar sängen nu faktiskt.. Hörs om några timmar!

I don't mean to be rude, but tonight im fuckin' you

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - no
Har du någon kille just nu? – nep
Har du dumpat någon? - yes
Har någon dumpat dig? - en gång på yngre dar! hah
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - never
Vem kramade du senast?- oj, ebba tror jag!
Är det okej att din kille strular med en annan tjej? – haha, vad är det för fråga? nej, är det inte.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? – Skojar du eller? bäst.
Har du bra betyg? – Självklart..
Har du fått göra om ett prov någongång? – Tror inte det finns någon som INTE gjort det. Isåfall, fuckin' wonderchild

Har du fått ett bra resultat på ett prov? - yep
Sköter du dej i skolan? – always
Har du tuggat tuggummi under skoltid? – JA.
Haft mobilen på lektionstid? – heh


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - jap
När grät du senast? - oj, var ett tag sen nu
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - eh, ja, har jag nog!
Du har slagit ner någon? - hähähä
Du har skadat någon med flit? – nep
Har du någon gång velat döda någon? - vem har inte?
Vem bråkade du senast med? - säkert bror min!
Du har blivit våldtagen? - räknas rollspel? haha, nej men, nej!

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - ja, typ. om jag inte bara ska vara hemma!
Putar med läpparna på kort? - nein. ibland på skoj isåfall kanske, hah. men anser inte det som någon hit!
Tar kort på dina bröst? – All the time ;$ . haha. nej
Använder foundation på läpparna? - n0pe. eller, ibland stryker jag handen över läpparna när jag tar foundation, men inget mer än så.

Super dej packad varje helg? - no
Du har kysst en tjej? - kysst, nej
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? – Plattar håret, ja. Men skulle inte kalla det för fjortisfrisyr!
Ditt hår är platinablont?- nejjjj

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - yes
Brukar du dricka alkohol? – nje
Har du druckit öl? – yap
Tycker du om öl? - är väl inte det godaste man kan dricka, men!
Har du varit full? – yesssss
Haft sex när du vart påverkad? - hah, yapppppp


Escape the fate

 

Ne, vilken seg fredag! Suttit och lyssnat på musik och sjungt som en dåre för länge nu. Hunnit med att duscha också dock, men vafaen är det här för fredag? Haha! Sen är jag så god damn hungrig också.. Hoppas på lite mat snart! Hiehiehoho. Ne. var väl bara det jag ville skriva helt enkelt. Ha en awesome fredag ya0! Kisskissbangbang!


Tjosan i trosan!

Idag är det fredag! Åh, så skönt. Hah. Skulle ju ha frilufsdag idag.. Vandring. Men känt mig så kass as länge nu, som det även skrivits om massa här i bloggen och imorse när jag vaknade kändes det inte alls rätt någonting. Så jag stannade hemma idag istället! Mamma har ju även lunginflammation så tar hand om henne lite. Vandringen skulle vi ju ändå bara mötas, gå lite, sen hade jag vart tvungen att gå hem igen. Kände att det var onödigt om jag ändå mår dåligt. Så fredagen har ju börjat lite sisådär bra iallafall. Väldigt lugn! Ska ta på mig myskläder och ta något att äta nu tänkte jag. Behöver maaaat. Magen skriker, haha. Så, så ser det ut. Sen ikväll kanske Amanda kommer över. Om vi hinner och om jag mår bättre.
Vi får vänta och se helt enkelt. Fredag iallafall! LovelyLovely



"Idag läggs det mer pengar på forskning om viagra och silikonbröst än alzheimerförskning så om 50 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför."

Kvällens hiss:

 

Big brother och Martin I big brother!
Fy vad fin han är. haha.

Utseendet, kroppen, rösten. DET.


Dagens FETA diss:

Tykna och okänsliga människor!

JAP, u heard me. Hatar dom! De som ska kommentara något taskigt till en efter man sagt något, bara för att dom kan. Och skiter i vilket efteråt. Typ skrattar med någon brevid. Helst om det är ens kompis. Sånt är inte okej. Det gör man väl inte. Helst att bara ge tykna kommentarer eller få en verka dum bara för att man råkar säga något som dom inte tycker likadant om eller om man skojar. Gash. Sånt går verkligen rakt in i en! Hållkäften, milt sagt, om ni inte har något bättre att komma med en än massa dåligt, helt enkelt. Bara onödigt att såra folk i onödan!

Annars.. hur är det med mina läsare?! Imorgon är det fredag! wuhuuu. Taggar ni?! Du där! Säg att du taggar! haha. nej men, ska bli helgrymt. Får se om jag träffar lite kompisar och så. Bara ha kuuul. Kanske även ska träffa en ny människa imorgon om det blir av. Haft honom i åratal på msn och vi har pratat som faen, men aldrig blivit av att vi setts. Han bor här i kungsbacka, så får se! Om man har lust ;> heahea-hea.. Har verkligen inget mer att säga. Men, ha en bra kväll babes! Pussciao

You know my name, not my story

Kollar på efterlyst och myser i soffan. Helt underbart. Var ju på en liten moppetrip till Ica förut med min bror Jesper också! Köpte massa godis. 11 kr för ett halvt kilo! Helt utruligt. Var så himla svårt att få ihop det till ett kilo dock. Är ju en massa godis! Men var väl en jävla tur att jag inte köpte det. Usch, mår illa efter bara lite. haha. Inte glad i godis just nu iallafall assooo. Men mysigt var det och hade faktiskt kul med han! haha. Så trevligt. Snart börjar big brother också! Allt känns så, bra. Chill. Chillin' and killin', haha. Nej men, ja, livet leker. Snart helg också! Fuckin' love it

Onsdag

Redan onsdag igen. Bara imorgon kvar som det är riktig skoldag, sen är det helg igen! Jesus christ. Gått fort, men hur skönt är inte det? Ska ta iväg min bror på en moppetur till stan sen för Ica har nämligen godis dag! Heahea. 1 kg för 19 kronor. Vem passar inte på då liksom?! Så, så ser det ut! Spanska prov och no "läxförhör" idag också juuuu. Och gick helt okej. Spanskan dock, var lite sisådär. Men klarar mig nog iallafall! Sen no:n gjorde vi någon "teater" som Örjan kallade det. Sjukt enkelt och inte alls jobbigt. Så vart en hyffsad bra dag faktiskt! Förutom att jag har så himla ont i huvudet igen. Imorse kändes det verkligen som feber. Nyss var det bättre för tänkte inte så mycket på det. Men nu är jag ju hemma igen, och återigen seeeg. Imorse på matten hade jag t.om nästan somnat. Med ögonen öppna! Något är fel på mig. haha. Eller asså, jag var helt borta. Fyyy, vad slapp jag är! Ska ta hand om mig själv nu, mysa ner mig och lyssna på musik eller se film. Sen som sagt drar jag in till staden! Woah.

Even an angel can end up falling

Jag har inte klarat av att plugga. Vet ni vad?! Jag får panikångest. Hur ska jag klara spanskan imorgon? Hatar att jag gått i en fail grupp innan jag äntligen fick byta grupp nu i 9an. Ett år försent dock. Great! Skit bra. Vi lärde oss ju typ ingenting i den andra gruppen och nu kommer jag till en grupp som kan massa. Dom har iallafall haft en ordentlig lärare som LÄRT dom saker istället för att fjanta sig hela tiden och säger åt eleverna varje lektion "Idag tänkte jag att vi skulle leka!" Vad är det för lektion när man ändå är såppas stor som man är nu? Leka kan man göra i förskolan. I lågstadiet! Inte nu i högstadiet, där det är allvar. Blir så trött. Nu är det iallafall en så mycket bättre grupp med en seriös lärare och som kan sina saker. Men är lite försent för mig för nu kan jag typ ingenting. Visst, jag kan vissa grunder osv. Är ju inte helt borta. Men har så himla svårt för att t.ex göra meningar. Meningar av alla verb, osv. Så är så nedrans svårt för mig på proven. Gud. Hur ska jag klara morgondagen ens? Tur jag har lite koll på non iallafall! Nu ska jag lyssna på glad musik. Melodifestivalen ftw. Sen ska jag hämta mitt moppe batteri och ladda upp det så jag kan börja åka igen! Kanske skriver ett inlägg sen också, för att fördriva tiden liksom. Om jag inte är för upptagen. Vilket jag tvivlar på! Men sen är det big brother iallafall.
Hoppas det muntrar upp en lite!

Lider av Hypernervokustiskadiafragmakontra vibrationer

Dvs hicka, *ler* Sitter och hoppar som en idiot. haha! Får hålla andan tills jag får panik och NÄSTAN dör, så ska den nog vara borta. Eheh. Hjälper alltid! Litet tips där bara.
Kollar förövrigt 16 and pregnant.. asså herregud. Hur kan man få barn redan vid den åldern? Tänk om jag var gravid liksom, jisses! Nevahevah. Inte vid 16 års ålder.. Vet själv när man trott man var gravid, vilken jävla panik man har asså. haha. Undra hur dom kan vara så lugna vid det. typ, "Hi, im ashley, and this is rick. Were happy, CUZ, im pregnaaaant. WUHUUU" Typ. No girl, no. :c That's just sad. Så dagens tips till alla unga läsare som är "sexuellt aktiva", använd kondom! haha. Enough said. Ska fortsätta plugga lite spanska nu eftersom jag har prov imorgon. Åtminstonde försöka. Är lite smått sjuk så är svårt att koncentrera sig. Har inga som helst krafter kvar i kroppen så vi får se hur det går helt enkelt!
Hoppas ni håller tummarna för mig!

if you love something, set it free. if it comes back, it's yours. if it dosen't, it never was

Fortfarande uppe. Can you fuckin believe it?! haha. Malin är uppe sent på kvällen. Ovanligt. Bad girl. Skolvecka och allt. Haha. Men som jag alltid säger till alla som kommentarar det, sova kan jag göra när jag är död! Varför inte ta vara på tiden man har i livet istället? Tänk hur många timmar vi redan sovit bort av vårt liv. Visst, sova ingår i livet, och det är förjävla skönt. Verkligen, underbart. Men tänk ändå. och tänk alla timmar vi spenderat sammanlagt på det helvetet, mer idag kallad "Skolan". Förstår ni eller? Hela livet är bortkastat. haha. Sorgligt.

Sitter iallafall och lyssnar på musik. Hoppas jag inte väcker min bror, då blir det ett jävla liv! Men ganska värt det, för stunden. Är faktiskt melodifestivals låtar på, bara för att. haha. Man blir lite glad faktiskt! och glad ska man vara. Imorgon är det tisdag. WUUUH! Snart fredag! fast ne


varje gång jag ser dig exploderar det någonting inom mig
det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag

RSS 2.0