Lycka






Fint ska de va!

 

Älskar mina nya vaser från blomsterlandet! Väldigt fina vaser till bra pris. Letade efter nya blommor idag också men hittade inga fina överhuvudtaget.. Ville ha stora rosor, men ne.. hur svårt ska det vara liksom?! Så när jag väl kom hem efter en underbar dag med mamma och pappa så gick jag till Willys, som sista alternativ. Och där fanns faktiskt helt okej fina lagomstora rosor, så fick bli dem helt enkelt! Nöjd blev jag iallafall! 

Nu ska jag och Jesper strax in och möta hans släkting med respektive, plus deras kompisar... ta en öl eller något. Men blir kortvarigt eftersom jag ska upp och jobba imorgon, o han ska döma. Men en stund iallafall! Tänkte bara snabbt visa er hur fint jag har det, hihi! 

Äntligen lite ledighet!

Älskar den känslan när man har en dag ledigt efter massa dagars slit på jobbet! Man känner sig så avkopplad idag dagen innan när man vet att man inte måste någonstans imorgon.. Känns ju knappt som att man är ledig längre så gäller att njuta.. Är så fint väder nu också så man vill ju helst inte bara sitta på jobbet och mögla! ;) Ska passa på att komma ut lite imorgon tänkte jag. Mamma och pappa skulle ta en sväng till Hönö och mysa, så tänkte följa med dem. Komma ut i det fina vädret! Annars hade jag säkert bara legat hemma och vilat, haha! 
 


Lite måste morgondagens ledighet firas! ;)

Ny familjemedlem!

Jag och Jesper har tidigare funderat på att skaffa en hund. Eller ja, det har varit lite från och till. Ibland har vi kollat blocket, sen har det legat i sjön ett par månader/år för att intresset inte riktigt fanns där, kollat mer för skoj skull. Men nu för någon månad sen började vi tänka på det igen och kollade på blocket med mer intresse. Så har vi pratat om det, tänkt på positivt/negativt, "tänk om"- tankar och spekulerat lite, OCH, tillsist kom vi fram till att ne, vi vill ha hund tillsammans. Vi vet vad det innebär, vi har pratat igenom det, tänkt på alla saker ur alla synvinklar.. så vi åkte och kollade på en hundkull som intresserade oss i Jönköping. 9 små söta valpar hade det blivit från deras lilla Amstaff tik! Var ju väldigt svårt när alla valparna var så fina.. men tillsist var det en liten valp som låg på mitt bröst och bara kollade in i mina ögon hur länge som helst, och charmade Jesper med att pussa och småbita han i ansiktet.. och då var det avklarat, henne skulle vi ha! En underbar liten amstaff tjej! Den 25e hämtar vi henne, våran lilla Decibel. ♥ 

Ska bli så roligt att få forma henne som hund. Att gå på valpkurs, leka och lära den saker, och sist men verkligen inte minst, gå på långa mysiga promenader tillsammans! Många har väldigt mycket fördomar när det gäller amstaff hundar, pågrund av män (oftast) som försöker förstärka sin manlighet genom att använda hunden som ett redskap... gör dem till kamphundar, klipper deras öron och svans så dem ska få ett farligare utseende m.m. Sånt äcklar mig. När man träffade deras fina amstaff tik och alla dessa valparna så inser man verkligen att det inte är farliga hundar någonstans. Dem blir vad man gör dem till, allt beror på ägaren. Stackars hundar som får fel tillrättavisning i livet.. Vill inte ens veta hur dem blir behandlade.. Usch! Våran lilla tjej ska få så mycket kärlek och omtanke. ♥ Vi ska vara hårda och bestämda, absolut. Det måste man vara! Men åh så mycket kärlek denna lilla varelse ska få av oss.
 

Lite om mannen i mitt liv!

Vart möttes ni första gången?: På en födelsedagsfest i Kungälv! Vi kände samma person och råkade hamna på samma fest! 

Var kysstes ni första gången och hur var det?: Tror vi kysstes första gången han kom och hälsade på hemma hos mig i Onsala. På mitt lilla rum. Kommer ihåg att vi låg typ 2 timmar och bara pussades, haha.. Kramp i käken? JAPP!

Om han tittar på tv, vad ser han på då?: Djursaker, eller någonting på History såsom Pawn stars, och saker med bilar.. 

Vad beställer han för pizza?: Den med oxfile, ägg och beasås! 

Vad är hans favoritmusik?: Blandad. Allt från gamla godingar, gammal hårdrock och RnB/pop. 

Nämn en maträtt som han inte tycker om: Finns nog faktiskt ingen rätt han inte tycker om, haha! Han klagar nästan aldrig på nån mat. 

Vilken ögonfärg har han?: Blåa, med lite smått grönt i.

Vad beställer han att dricka när ni äter på restaurang?: ÖL, alla gånger.

Vad tror du han gör när du inte är med?: Kollar tv, mobilen.. sover

Sjunger i duschen?: Nepp

Nämn någonting som han är dålig på: Att ibland tänka på andras behov/känslor/åsikter och inte bara sina egna! Sen är han ganska dålig på att lyssna ibland. ;) 

Vad blir han arg över?: Tjöt och krångel

Om han hade samlat på något, vad hade det varit?: Ölsejdlar

Du bakar en tårta till hans födelsedag, vad för tårta bakar du?: Smörgåstårta haha!

Tre bästa egenskaperna hos honom?: Han kan få en att le även ifall man verkligen inte mår bra, genomsnäll och positiv! Finns ingenting för honom som inte löser sig tillslut! Det är faktiskt en bra egenskap! Om det ändå kunde smitta av sig.. ;)

Nämn något pinsamt han gjort: Oj.. vet faktiskt inte. Finns säkert en del ;)

Vad gör ni oftast tillsammans?: Kollar film, myser hemma, går på bio, på stan.. lite allt möjligt! 

Vad är hans favoritmat?: Han gillar nästan all mat. Men favoriten är väl någon god stek! Och pizza på sannegården.. haha

Vad slösar han mest pengar på?: Öl, bilsaker

Nämn två saker han inte gillar att göra: Betala räkningar, diska ;)

Nämn två saker han gillar att göra: Gå i affärer, spela och döma (innebandy,fotboll)
 
 


Uppdatering

Herregud, vad dålig jag är på att uppdatera här. Det är så mycket som kommer i vägen.. tiden och viljan fattas ibland också, haha! Sad but true. Jobbar fulltid, plus att vi håller på och planerar massa annat här hemma nu. En liten tillökning! Livet rullar på med andra ord. Men inget jag har tid med att berätta här oftast.. Så ne, jag tänkte väl mest bara skriva för att uppdatera lite och tala om att jag har en riktig bloggtorka. 
 
Kan berätta att jag fyllde 20 förra måndagen! Hade ett underbart kalas med min och killens familj! Riktigt mysigt. Sen blev det även en tur till Liseberg med mamma, pappa, bror o syster och systerdotter på kvällen. Ska få en såååå fin och uppskattad present av Marie (min svärmor). En vaaaas jag letat efter hur länge som helst. Den har varit slut jätte länge och hon har letat som en tok och ringt till dem som skickar ut vaserna, allt för att jag ska få en. Bästa. ♥ Sen fick jag även fina rosor, en orkidée av min sambo, en fin växt av mina kära föräldrar och en fruktskål från Slovakien från syster o mamma! Sen även en peng av min lilla farmor. Riktigt nöjd är jag iallafall! Så nu är officiellt mina ungdomsår slut.. ;) nu är jag VUXEN. Yay me! 
 
 

RSS 2.0